Brad Pitt ima dovolj medijskega ugibanja o tem, kdaj in če sploh se bosta z Angelino Jolie poročila. Še posebej pa ga jezi, da v tovrstne govorice vedno vpletajo njegovo nekdanjo ženo Jennifer Aniston. Foto: EPA
Brad Pitt ima dovolj medijskega ugibanja o tem, kdaj in če sploh se bosta z Angelino Jolie poročila. Še posebej pa ga jezi, da v tovrstne govorice vedno vpletajo njegovo nekdanjo ženo Jennifer Aniston. Foto: EPA

Pitt trenutno v medijih promovira svoj novi film o bejzbolu Moneyball, a večino pogovora v jutranji tv-oddaji Today je porabil za to, da se je opravičil za pripombo, v kateri je pred kratkim svoj pet let trajajoči zakon z Anistonovo označil za dolgočasnega in povedal, da je v razmerju z Angelino Jolie "zadovoljen človek". No, tako so si njegovo izjavo razložili tabloidni mediji.

"Vse, kar vem, je, da sem želel povedati, da je najbolje, kar sem storil kot oče, to, da sem zagotovil, da imajo moji otroci dobro mater. To je vse, kar hočem povedati. Nima povezave s preteklostjo. In mislim, da je škoda, da ne smem reči nekaj dobrega o Angie, brez da bi v to vlekli Jen. Tega si res ne zasluži," je potarnal voditelju Mattu Lauerju.

Jen ga ni poklicala
Pitt je že prejšnji teden poslal v javnost sporočilo, v katerem je zapisal, da so si mediji njegovo izjavo iz revije Parade, da z Anistonovo ni imel "zanimivega življenja", napačno razlagali. A seveda so bile njegove besede le voda na mlin za dolgotrajno obsedenost medijev z baje umetno ustvarjenim rivalstvom med Anistonovo in Joliejevo.

Revija Us Weekly je zapisala, da so predstavniki Anistonove "ponoreli" zaradi Pittovih izjav in ga pošteno ošteli. Hollywoodski zvezdnik, ki z Joliejevo vzgaja šest otrok, pravi, da se je želel le oddaljiti od nenehnega ugibanja o tem, kdaj se bo poročil z Angelino ali kdaj bosta šla narazen. Kot pravi, se trudi živeti stran od tega, to je "veliko bolj zdravo".

Pitt je Lauerju povedal še, da ga Anistonova, od katere se je ločil leta 2005, po intervjuju v Parade sama ni poklicala. "Je že izkušena veteranka in ve, kako gredo te stvari. Zame je dragocena oseba. Skupaj sva bila sedem let. Dajte no, nočem, da bi o Jen pisali kaj tako slabega. Je moja draga prijateljica."