V petek je bila urejena in dobre volje. Je najhuje že za njo? Foto: Splash News
V petek je bila urejena in dobre volje. Je najhuje že za njo? Foto: Splash News
Britney Spears
Britney se je očitno založila z lasuljami različnih barv. Foto: People

Težavna poppevka je v torek zapustila center Promises na Malibuju in se od takrat zadrževala v svoji vili v Los Angelesu.

V petek zvečer pa se je odločila za izhod. Odpravila se je na enourno plesno razgibavanje, kjer se je prikazala v vročih črnih hlačah in majici z dolgimi rokavi, čez lasuljo, ki je po britju las njena stalna spremljevalka, pa si je poveznila bejzbolsko čepico. Na vaje je prišla v spremstvu svoje pomočnice in dveh telesnih stražarjev.

Saj je bil že čas ...
Učitelj Darrien Henning je dejal: "V trenutku, ko je vstopila v prostor, je izboljšala razpoloženje. Sanjalo se mi ni, da bo prišla, in res sem je bil vesel! Bila je urejena in zelo privlačna."

Zvezdnica se je tiho pomešala med preostalih 30 plesalcev in začela vadbo. "V trenutku je osvojila koreografijo. Poleg tega pa so se tudi preostali, ko so videli, v čigavi družbi so, še bolj potrudili in kar leteli po parketu," je še dodal Darrien. Na to plesno šolo se je Britney v preteklosti že večkrat obrnila po pomoč, ko je potrebovala koreografijo za novo pesem.

Večerjat, nato pa spat
25-letnica je nato odšla na Bel Air, kjer se je okoli desetih zvečer srečala s tremi prijateljicami. Ko so se razšle, se je nasmehnila in pomahala zbranim fotografom, ki so jo čakali zunaj, nato pa se odpeljala domov. Je ponočevanja konec? Kot kaže da, saj je domov prišla že okoli pol polnoči.