Par se je ob veseli novici zavezal, da bo zaščitil hčerkino zasebnost. Foto: EPA
Par se je ob veseli novici zavezal, da bo zaščitil hčerkino zasebnost. Foto: EPA

"Srečno novo leto od Maddenovih! Neizmerno srečna in hvaležna sva, da novo desetletje začenjava s sporočilom o rojstvu najine hčerke Raddix Madden," je zapisala v objavi. "Takoj je prevzela najini srci in zaokrožila celotno družino."

Ob veselem dogodku sta se še zavezala, da bosta zaščitila hčerkino zasebnost. "Čeprav sva neizmerno vesela ob delitvi te novice, pa naju hkrati žene močan nagon, da morava zaščititi njeno zasebnost. Zato ne bova objavljala nobenih fotografij oziroma delila nikakršnih podrobnosti – zgolj to, da je resnično srčkana!"

Objavo sta sklenila z dobrimi željami za leto 2020 in za celotno novo desetletje.

Par sicer svoje razmerje skriva od luči žarometov vse od začetka razmerja leta 2014, izjema so zgolj redke izjave v poglobljenih intervjujih.

"Poroka z Benjijem je najboljša stvar, ki se mi je kadar koli zgodila," je igralka povedala v enem izmed pogovorov. "Moj mož je najboljši človek na svetu in odličen partner. Zakon je seveda naporen in zahteva veliko dela, potrebuješ nekoga, ki je pripravljen delati s teboj."

Igralka sicer nikoli ni čutila pritiska glede tega, da mora imeti otroke. "Všeč mi je, da se življenje razvija in se ti razkriva. In nikoli nisem čutila pritiska, da moram imeti otroka točno zdaj. Bi pa nekoč rada imela družino – ne glede na to, ali bo to s pomočjo posvojitve ali katere koli druge metode."