Foto: AP
Foto: AP

V objem Offseta se je sicer vrnila zelo kmalu po vloženih ločitvenih papirjih, čeprav je dejala, da ne obstaja nikakršna možnost za spravo. Hkrati je zanikala, da se ločujeta zaradi njegove nezvestobe, in poudarila, da ima med drugim dovolj nenehnega prepiranja.

Zdaj je Cardi B na sodišče vložila prošnjo, da se njena vloga za ločitev preprosto razveljavi. "Lahko potrdim, da je bil primer ločitve Cardi B in Offseta razveljavljen," je dejal njegov odvetnik Onyema Anene Farrey, čeprav mora njeno prošnjo sodišče še uradno potrditi, poroča BBC.

"Naša odvetniška pisarna je vedno pomagala očetom ščititi tisto, kar jim je najpomembnejše – družine in otroke. Tudi v tem primeru ni bilo nič drugače. Ostajamo na Offsetovi strani in ga podpiramo, on pa se svojim oboževalcem zahvaljuje za vso podporo," je dodal.

Cardi B zanikala, da se je k Offsetu vrnila zaradi denarja

Cardi B je ob ponovni združitvi zanikala, da se je k njemu vrnila zaradi materialnih dobrin. "Težko je, ko se ne moreš pogovarjati s svojim najboljšim prijateljem," je dejala. Ob tem pa poudarila še, da je razlog za ponovno združitev tudi telesen, saj da je v tem času močno pogrešala spolne odnose.

"Sva zelo tipičen par, dva mlada človeka, ki sta se zelo mlada poročila, in tukaj sva. Nisva nič nič drugačna od vseh vas v turbulentnih razmerjih, razlika je samo v tem, da je najino razmerje bolj javno," je zaključila.

Burno razmerje od samega začetka

Decembra 2017 se je Offset znašel sredi škandala, povezanega s posnetkom spolnega odnosa z neko drugo žensko. Medtem ko je javnost ugibala, ali ga bo Cardi dala na čevelj, je ta v svojem slogu opozorila, da lahko varanje doleti vsakogar, da to ni prav, a da se tudi vsak par s takimi težavami spopada po svoje.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Pozneje je oboževalce in medije prosila, naj ju pustijo, da v miru in zasebnosti rešujeta težave v svoji zvezi. "Vem, da sem videti dobro, vem, da sem bogata, vem, da sem nadarjena, vem, da bi lahko dobila katerega koli moškega, ki bi ga hotela – vsakega košarkarja ali nogometaša," je februarja 2018 dejala v intervjuju za Cosmopolitan in dodala: "A urediti hočem svoje sr**** s svojim moškim. In ni mi treba pojasnjevati, zakaj," je bila odločna.