Bode Miller in Morgan Beck pričakujeta drugega skupnega otroka. Foto: Reuters
Bode Miller in Morgan Beck pričakujeta drugega skupnega otroka. Foto: Reuters

Bode in Morgan sta veselo novico razkrila na Instagramu, oba sta objavila fotografijo svojega prvorojenca Nasha Skana Millerja, ki je 18. maja dopolnil eno leto. Poleg malčka je ultrazvočni posnetek prihajajočega člana družine Miller. Bode je k fotografiji pripisal, da bo Nash kmalu postal veliki brat.

Najboljši ameriški smučar vseh časov ima že dva otroka iz dveh prejšnjih zvez - sedemletno hčerko Dacey iz bežne zveze s Chanel Johnson in skoraj tri leta starega sina iz še kratkotrajnejše zveze z "gasilko, nekdanjo marinko in manekenko" Saro McKenna, ki jo je spoznal prek spletne strani za zmenkarije.

McKenna je zanosila ravno v času, ko je Miller vrgel oko na deset let mlajšo Morgan, poklicno igralko odbojke. Po polletni romanci sta se oktobra 2012 poročila, zakonsko srečo pa jima je grenil boj za skrbništvo nad "Samuelom Bodejem Millerjem mlajšim", kot je sina poimenovala McKenna, medtem ko ga zakonca Miller kličeta Nathaniel, po Bodejevem pokojnem bratu, ki je nenadoma umrl leta 2013.

Bode se vrača
Bode Miller se sicer namerava vrniti na smučarske strmine, čeprav bo ob začetku smučarske sezone 2016/2017 dopolnil 39 let, načrtuje vrnitev v beli cirkus, saj je prepričan, da je še vedno lahko konkurenčen.

Miller je v dolgi in viharni karieri zbral dva velika kristalna globusa, šest olimpijskih medalj in štiri naslove svetovnega prvaka.

From baby of the fam to big brother!

A photo posted by Bode Miller (@millerbode) on May 13, 2016 at 12:36pm PDT