Britanska rockskupina Coldplay je stara že več kot deset let. Foto: EPA
Britanska rockskupina Coldplay je stara že več kot deset let. Foto: EPA
Chris Martin in Gwyneth Paltrow
Njun zakon je (vsaj videti) zelo trden.

Chris ni eden tistih, ki bi po nakupih odšli že sredi decembra, saj je tik pred božičem prihitel v londonsko veleblagovnico John Lewis, se nekaj časa razgledoval, nato pa izbral tri enake sesalnike znamke Henry, za vsakega pa je odštel sto funtov (okoli 137 evrov).

30-letnik, ki naj bi v svoji karieri v žep pospravil že okoli 30 milijonov funtov, je razkril, da ga je podaril tudi sebi. "Sem pravi navdušenec nad gospodinjskimi in hišnimi opravili. Sploh ne razumem ljudi, ki jim je odveč vsak dan pospraviti hišo ali prelagati opravke na druge."

Pod krinko pomaga brezdomcem
Da se pevcu ni težko spustiti na kolena in umazati, je dokazal pred dnevi, ko je na skrivaj prostovoljno odšel v londonsko zavetišče za brezdomce Crisis in se prelevil v vodovodarja. Britanski mediji so nato izbrskali, da se Chris vsak božič spremeni v strokovnjaka za pipe in cevi in obiskuje britanska zavetišča.

Predstavnik Crisisa je dejal, da je takšnih zvezdnikov, ki med prazniki pokažejo čut za sočloveka in postanejo preprosti delavci, kar nekaj. "Okoli božiča pride k nam okoli 700 prostovoljcev, med njimi so tudi znani obrazi. Nekateri izmed njih želijo ostati neimenovani, zato vam ne morem razkriti, za koga gre."

Tudi z Gwyneth vse "štima"
Chris Martin je že nekaj let poročen s plavolaso ameriško igralko Gwyneth Paltrow, s katero imata dva otroka, triletno Apple in 20-mesečnega Mosesa. Družinica živi v prestižni londonski vili.

A. P.