Foto: EPA
Foto: EPA

Družabna omrežja so ta konec tedna skoraj pregorela, potem ko je 39-letni zvezdnik filmov Maščevalci in Stotnik Amerika na svojem Storyju na Instagramu objavil necenzurirano fotografijo.

Zlasti uporabniki na Twitterju so bili zelo aktivni pri komentiranju Evansovih intimnih predelov, svoje sta pristavila tudi igralčev brat Scott Evans in soigralec iz Stotnika Amerika Mark Ruffalo.

"@ChrisEvans, stari, dokler je Trump predsednik, ni enega dejanja, s katerim bi se lahko ti osramotil. Evo, pozitivna stvar vsega skupaj," je tvitnil Ruffalo.

Evansov brat Scott pa: "Včeraj me ni bilo na družbenih omrežjih, sem kaj zamudil?"

"Zdaj, ko imam vašo pozornost ..."

Evans sam je dogodek prvič naslovil v ponedeljek.

"Zdaj, ko imam vašo pozornost ... VOLITE 3. novembra!!!" je tvitnil Evans, še prej pa zapisu dodal nekaj osramočenih emodžijev.

Foto: EPA
Foto: EPA

Na zapis se je nemudoma odzvala 61-letna hollywoodska veteranka Jamie Lee Curtis, ki je v franšizi Maščevalcev igrala njegovo mamo: "Moj fant! Ponosna nanj. Pritegnil je mojo pozornost."

Izjemno politično dejaven

Igralec je znan po svoji družbenopolitični angažiranosti in je nedavno tudi ustanovil strankarsko nevtralno spletno platformo A Starting Point, s katero si je želel ustvariti most za predstavnike oblasti in javnosti, kjer bi lahko razpravljali o širokem naboru tem.

"Kot igralec z imensko prepoznavnostjo lahko storiš veliko stvari," je povedal pred časom za revijo People.

"Lahko bi varil alkohol ‒ in nikogar ne odvračam od tega, rad imam alkohol, a dejstvo je, da sem igral zelo specifičen lik (Stotnika Ameriko), in po naključju to sovpada z mojo osebnostjo v smislu, da sem politično angažirana oseba, ki jo skrbi za dobrobit mojih rojakov. Moraš uporabiti svoje ime in lik za kaj več kot zgolj poobjavo tvitov."