Še 'spodobni' Cristiano Ronaldo, ko se je uredil za podelitev športnih nagrad televizije ESPY. Foto: Reuters
Še 'spodobni' Cristiano Ronaldo, ko se je uredil za podelitev športnih nagrad televizije ESPY. Foto: Reuters
Cristiano Ronaldo
Lepo je biti Cristiano Ronaldo, ni pa lahko ...

Portugalski nogometni zvezdnik, ki želi prestopiti v Real Madrid, a ga njegov klub Manchester United noče prodati, je na "turneji" po sončni Kaliforniji, zaradi neprestanega popivanja in žuriranja pa se vsak dan znajde na naslovnicah rumenih časopisov.

Koliko zelencev je "pognal" za pijačo?
Prikupni Ronaldo je v torek prispel v Los Angeles na podelitev športnih nagrad, še isti večer pa je v priljubljenem klubu Villa za vino, vodko in steklenice pregrešno dragega šampanjca cristal porabil več kot 14.000 evrov. V eni sami noči!

Zvezdnik je prišel z dvema prijateljema, a brez ženske družbe seveda ni šlo. V klubu so jih namreč v zasebnem prostoru pričakale štiri manekenke. 23-letnik je kmalu odvrgel bergle in se, stoječ na eni nogi, poskusil celo na plesišču. Ko si je odpel še belo srajco, se je okoli njega zbrala skupina ženskih oboževalk, med njimi je bila najbolj znana nihče drug kot Paris Hilton, zvesta obiskovalka zabav in lepih moških.

Nereida je že pozabljena?
Paris se je takoj v spustila v "boj" za Portugalca, se prerinila mimo deklet do Cristiana, ki se je prejšnji teden razšel z Nereido Gallardo, in s spogledovanjem skušala pridobiti njegovo pozornost. Zaman. "Cristiano je ni niti opazil, povsem zadovoljen je bil s kozarcem v rokah", je povedal neki obiskovalec kluba.

"Padel" na čare igralke
Naslednje dni je bil Cristiano znova na "lovu", v četrtek pa je noč v svoji hotelski sobi preživel z neko lepo igralko. Potem ko so ga že ves dan oblegala dekleta, ga je pri večerji v hotelu Beverly Hills njegov menedžer spoznal s prekrasno igralko. "Cristiano ni tratil časa. Spila sta nekaj pijač, nato pa odšla v njegovo sobo. Prej mi je rekel, da je njegova želja spoznati prijetno rjavolaso Američanko," je dejal prijatelj.