Tokrat so predvajali le prvi del intervjuja, ki so ga posneli v njegovi hiši v Koloradu, v ponedeljek pa bo še sledil pogovor v studiu pred gosti. Foto: Reuters
Tokrat so predvajali le prvi del intervjuja, ki so ga posneli v njegovi hiši v Koloradu, v ponedeljek pa bo še sledil pogovor v studiu pred gosti. Foto: Reuters
Oprah Winfrey

Oprah je priznala, da se ji je skakanje zdelo nenavadno, a da ni niti najmanj slutila, da bodo mediji ta dogodek tako napihnili. Ampak ali bi Tom, če bi lahko zavrtel nazaj čas, storil enako?

"To se je zgodilo v nekem trenutku, ko sem začutil, da je to, kar počnem, pravilno. Tako sem se takrat počutil," je igralec obrazložil incident.

Dodal je še, da so njegova čustva do Katie še vedno enako močna in da ne more niti z besedami izraziti tega, kar čuti do nje.

Ni več zagotovilo za zaslužek
Skakanje po kavču in razglašanje ljubezni do (takrat še punce) Katie pa je bil le začetek številnih posmehovanj hollywoodskemu paru. Medtem ko mnogim zvezdnikom zveza z drugo slavno osebo koristi, je Cruisu predvsem škodila, saj njegovo ime več ne zagotavlja takojšnjega dobička, kot ga je nekoč. Težava je v tem, da se Tom toliko pojavlja v rumenih medijih, da so se ga ljudje nasitili.

Oprah pa se je vseeno izognila vprašanju o prekinitvi 14-letnega sodelovanja med produkcijsko hišo Toma Cruisa in Paramountom, zaradi česar je igralec izgubil precej denarja. Paramount Pictures naj bi prekinil sodelovanje zaradi nesprejemljivega Cruisovega vodenja podjetja.

Mediji napihujejo njegovo versko pripadnost
Pogovor je nanesel tudi na njegov spor z Brooke Shields, ki jo je javno kritiziral, ker je po nosečnosti jemala antidepresive zaradi poporodne depresije. Cruise je namreč trdil, da se depresijo lahko pozdravi le z vitamini in telovadbo. Seveda pa se Oprah ni mogla izogniti niti vprašanjem o njegovi veri, saj je Tom Cruise goreč scientolog, ki naj bi želel v to vero spreobrniti vse okrog sebe. A igralec o tej temi ni bil preveč zgovoren, zatrdil je le, da ni resnično vse, kar piše v medijih, in da se naj ljudje sami pozanimajo o tej veri, če jih zanima.

Pred kratkim so se celo pojavile govorice, da je Tom svojo ženo za nekaj časa poslal v scientološki kamp, kjer je bila tri dni podvržena “duševnemu očiščevalnemu sistemu”.

T. P.