Noelle in Cali Sheldon prejšnji teden na premieri filma Mi v New Yorku. Foto: Reuters
Noelle in Cali Sheldon prejšnji teden na premieri filma Mi v New Yorku. Foto: Reuters
Sorodna novica Mi

Zdaj 16-letni Noelle in Cali Sheldon v v uvodu omenjeni srhljivki Jordana Peela igrata sestri Becco in Lindsey Tyler, hčerki Kitty, ki ga igra zvezdnica Dekline zgodbe Elisabeth Moss.

Po Prijateljih sta dvojčici igrali še v nekaj kratkih filmih, vloga v Mi pa je njun prvi večji igralski podvig po Emmi Geller-Green. Režiser Peele je povedal, da sta svoje delo opravili odlično.

Pa še zanimivost, ki so jo izbrskali pri Entertainment Tonight: filmski oče dvojčic Josh (Tim Heidecker) iz grozljivke Mi ima v filmu na roki tetovažo, ki so jo maskerji ustvarili s pomočjo fotografije deklet prav iz časa, ko sta igrali v Prijateljih.

Pri portalu ET so se z dekletoma pogovarjali pred nekaj leti, ko sta imeli 12 let. Takrat sta povedali, da Prijateljev še nista gledali, saj da jima bodo starši to dovolili šele pri 13.

(Na tej točki velja omeniti še, da ustvarjalci filmov in nanizank za otroške vloge zaradi napornih urnikov snemanj in omejujoče zakonodaje, ki malčkom in dojenčkom dovoljuje le nekaj ur dela na dan, pogosto najamejo pare dvojčkov in dvojčic, tako je bilo tudi v primeru Michelle iz nore hiše ‒ vlogo malčice sta prevzeli dvojčici Ashley in Mary-Kate Olsen.)

Film Mi tako kot prejšnji projekt režiserja Peela, z oskarjem za izvirni scenarij nagrajena grozljivka Zbeži!, žanje pohvali kritikov, hkrati pa je izjemna uspešnica z najbolj donosnim koncem tedna za izvirno grozljivko doslej (prek 70 milijonov dolarjev).

Na Instagramu je Noelle objavila tudi utrinek vrnitve sester k svojim igralskim koreninam, fotografirali sta se na slavnem kavču v kavarni Central Park iz Prijateljev, šli pa sta pozdravit tudi nekdanjo televizijsko mamo Jennifer Aniston, no, obiskali sta njeno zvezdo na Pločniku slavnih v Hollyooodu.