Med videogostovanjem v pogovorni oddaji Jimmyja Kimmla se je 29-letna igralka, ki s partnerjem Garrettom Hedlundom pričakuje prvega otroka, razkrila, da je morala zaradi materinega nepoznavanja družbenih omrežij potegniti drastično potezo: mamo Kelly Cunningham je namreč na Instagramu kar blokirala.

Emma Roberts je nečakinja ameriške filmske zvezdnice Julie Roberts, kar ji najbrž na začetku kariere ni ravno škodilo pri pridobivanju vlog, a je te po mnenju kritikov povečini upravičila. Foto: Reuters
Emma Roberts je nečakinja ameriške filmske zvezdnice Julie Roberts, kar ji najbrž na začetku kariere ni ravno škodilo pri pridobivanju vlog, a je te po mnenju kritikov povečini upravičila. Foto: Reuters

Kot je še pojasnila, je Cunninghamova pametni telefon začela uporabljati pred tremi leti, si ustvarila tudi profile na družbenih omrežjih, a še vedno ni popolnoma dojela, kako omrežja delujejo oz. kako javna so. Ko je tako pred meseci neki hčerkin oboževalec naravnost vprašal, ali pisanje tabloidov drži in je Emma res noseča, je brez zadržkov odgovorila: "Ja!" Vsule so se čestitke, za katere se je bodoča babica zahvalila in dodala, da se naraščaja zelo veseli.

Malo manj pa je "pogovor" navdušil igralko. "Prava katastrofa! In za vse to sem izvedela na letalu. Nisem je mogla niti poklicati in je okregati. Samo zasebna sporočila sem ji lahko pošiljala," je razložila v pogovoru s Kimmlom. Ko je vendarle stopila v stik z mamo, ta ni razumela, zakaj se hči tako vznemirja: "Ko sem jo opozorila, da je svetu oznanila nosečnost, mi je odgovorila: 'Emma, ti si jo oznanila.' Ko sem rekla, da je nisem in da so to zapisali pri tabloidu, je zmedeno rekla: 'Aja, to pa ni bilo čisto jasno.'"

Čeprav se zdaj že smejeta zapletu, pa je bila Emma na mamo kar nekaj časa jezna zaradi spodrsljaja, v nekem trenutku jo je zato blokirala, kar pa mama ni najbolje sprejela. "Zapletla sem se v Instagramovo vojno z mamo. No, je pa dobra zgodba, ki jo bom lahko razlagala otroku," hudomušno dodaja igralka.

Avgusta je nato novico potrdila tudi sama, ko je na Instagramu objavila serijo fotografij, na katerih ponosno razkazuje svoj nosečniški trebušček, v pripisu ("Jaz ... in moja najljubša fanta.") pa razkrila še, da pričakuje dečka.