Znana igralka je dejala, da si ne predstavlja, kako bi bilo, če bi se morala ločiti od sina. Foto: Reuters
Znana igralka je dejala, da si ne predstavlja, kako bi bilo, če bi se morala ločiti od sina. Foto: Reuters

"Svet, pozdravljen! Predstavljam vam Santiaga Enriqueja Bastona. Hvala vsem, ki ste mojemu novorojenčku namenili vse lepe besede," je dejala igralka, ki je s 50-letnim možem Joséjem Bastonom dobila prvega otroka. Trije otroci iz njegovega prvega zakona so tako dobili mlajšega bratca.

"Ob rojstvu mojega sina bi se rada dotaknila tudi vseh družin, ki so jih ločili na meji. Zdaj, ko je moj sin ob meni, si ne predstavljam, kako bi bilo, če bi mi ga kdor koli odvzel. Družine sodijo skupaj, zato moramo storiti vse, kar lahko, da jih znova združimo," je dejala zvezdnica o krizi na meji ZDA in Mehike.

Igralka je že marca dejala, da se veseli rojstva dečka. "Svet potrebuje več dobrih moških, moj sin pa bo obkrožen z zelo močnimi in izobraženimi ženskami." Zdi se ji pomembno, da ima njen sin v življenju tovrstne vzornice, saj se te vrednote le tako lahko nauči spoštovati, je še dodala.

Eva in José sta se sicer zaljubila leta 2013, se konec leta 2015 v Dubaju zaročila, poročila pa sta se maja lani v Valle de Bravo, mestu, ki je približno 140 kilometrov oddaljeno od Ciudada de Mexica.

Lepotica je bila sicer pred tem že dvakrat poročena. Njen prvi mož je bil igralski kolega Tyler Christopher, s katerim sta se spoznala na snemanju žajfnice Splošna bolnišnica. Nato se je poročila s košarkarskim zvezdnikom Tonyjem Parkerjem, a se je njun zakon končal, ker naj bi jo varal.