Leto 2018 za Jennifer Aniston ni bilo srečno. Foto: Reuters
Leto 2018 za Jennifer Aniston ni bilo srečno. Foto: Reuters

Eno izmed presenetljivejših sta predstavljala Channing in Jenna Tatum, ki sta sporočila, da se po devetih letih zakona ločujeta. Poročila sta se leta 2009, potem ko sta se tri leta prej spoznala na snemanju filma Odpleši svoje sanje, junija 2013 pa se jima je rodila hčerka.

Leto ni bilo srečno tudi za Jennifer Aniston, ki se je po dveh letih zakona razšla z Justinom Therouxom. "Z željo, da bi zmanjšala nova ugibanja, sva se odločila, da poveva, da se razhajava. Odločitev je bila vzajemna in ljubeče sprejeta ob koncu prejšnjega leta. Sva najboljša prijatelja, ki sta se odločila, da se bosta razšla kot par, a si želita ohranjati prijateljstvo," sta sporočila v izjavi februarja letos.

Zaroko je po desetih mesecih razdrla Paris Hilton. Foto: Reuters
Zaroko je po desetih mesecih razdrla Paris Hilton. Foto: Reuters

Seznamu pa se je pridružila tudi Paris Hilton, ki je na prstu deset mesecev nosila zaročni prstan za dva milijona dolarjev, nato pa sporočila, da se s Chrisom Zylko razhajata, ker zanjo naj ne bi bil pravi in jima poroka ni usojena.

Če številnih kratka zaroka Hiltonove ni presenetila, pa je javnost šokirala novica, da se po 20 letih zakona ločujeta Robert De Niro in Grace Hightower.

Leto na področju ljubezni ni bilo srečno niti za Ariano Grande, ki se je najprej razšla z raperjem Macom Millerjem, kmalu zatem pa razkrila, da je v razmerju s komikom Petom Davidsonom, s katerim se je po enem mesecu zveze tudi zaročila - in nekaj mesecev pozneje v velikem slogu tudi razšla.

Nekatere druge zvezdniške ločitve si lahko ogledate v spodnji galeriji.