Mali Kingston je dobil družbo - bratca po imenu Zuma Nesta Rock Rossdale. Foto: EPA
Mali Kingston je dobil družbo - bratca po imenu Zuma Nesta Rock Rossdale. Foto: EPA

Veselo novico o rojstvu sina v losangeleškem Cedars-Sinai Medical centru je včeraj za US Magazine potrdil Gwenin in Gavinov predstavnik za stike z javnostjo. "Mamica in otrok sta zdrava. Vsa družina je vesela zaradi prihoda novega člana," je dodal.

Zuma je bil rojen v četrtek ob 12.46. Januarja je Gavinov oče Douglas reviji US Magazine potrdil, da sin in snaha pričakujeta še enega otroka. 38-letna Gwen in dve leti starejši Gavin sta se poročila leta 2002 v Londonu, prvorojenca Kingstona pa sta se razveselila maja 2006.

Za spol otroka nista vedela
Starša nista hotela vnaprej vedeti otrokovega spola. Gavin je julija za ameriški tabloid dejal, da bosta spol izvedela šele ob rojstvu: "Noro bo. Sploh ne bova vedela, kateraga spola je, dokler se otrok ne bo rodil. Potem pa bo treba še izbrati ime ... Kakšen kaos bo to ..."

Gwen je že lani razkrila, da si želi še enega otroka in tako poskrbeti za družbo malega Kingstona. "Komaj čakam, da bom spet noseča. To je tako lepo in romantično," je dejala za In Style. Čeprav ji skrb za otroka krati spanec, je nad materinstvom navdušena: "Seveda spim bolj malo, vendar raje preživljam čas z malim bitjecem, ki zahteva mojo pozornost."