Tako ona kot partner Matthew Koma sta na družbenih omrežjih zapisala, kako močno sta se razveselila rojstva hčerke. Foto: Reuters
Tako ona kot partner Matthew Koma sta na družbenih omrežjih zapisala, kako močno sta se razveselila rojstva hčerke. Foto: Reuters

"Banks Violet Bair nama je popolnoma ukradla srce! Na svet je prišla doma, v četrtek popoldne, in je absolutno čarobna," je Duffova zapisala ob fotografiji na družbenem omrežju Instagram, na kateri sta oba starša, ki novorojenčico držita v naročju.

Veselo novico pa je delil tudi Koma, ki je zapisal, da sta se razveselila čudovite hčerke, majhne sestrice in dosmrtne najboljše prijateljice. "Ne bi mogel biti bolj hvaležen za najino družino, ki je bogatejša za enega člana."

31-letna igralka ima sicer iz prejšnjega zakona z Mikom Comriejem še 6-letnega sina Luco Cruza, s Komo pa je v razmerju od začetka leta 2017. Nosečnost je par junija potrdil na družbenih omrežjih – zapisala sta, da pričakujeta majhno princesko.

Duffova je za tabloid People septembra pojasnila, da je pripravljena na rojstvo hčerke in da že kar komaj čaka, da bo konec nosečnosti. "Ravno zato je čudovito imeti še enega otroka, na katerega se lahko osredotočiš in malenkost pozabiš na čisto vsako bolečino, ki jo čutiš. Tokrat ne iščem vsega po spletu, kot sem prvič. Zdaj vem, kaj se dogaja."

Razkrila je tudi, kako močno se veseli tega, da se bo rodila deklica – kot se je tudi njeni sestri Haylie Duff, ki je junija rodila drugo hčerko Lulu Gray. "Moja sestra ima dve hčerki in zdi se mi, da sem tudi jaz precej punčkasta, zadnjih šest let pa sem kupovala igrače pošasti, tovornjakov in letal, saj so Luci resnično všeč takšne stvari, poleg tega pa je vse v modri in zeleni barvi. Res sem pripravljena na več rožnate in vijoličaste."

View this post on Instagram

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on Oct 29, 2018 at 6:38pm PDT