Razočarana gospodinja Eva Longoria je izkoristila stavko scenaristov in z možem, košarkarjem Tonyjem Parkerjem, odhitela na oddih v Mehiko. Foto:
Razočarana gospodinja Eva Longoria je izkoristila stavko scenaristov in z možem, košarkarjem Tonyjem Parkerjem, odhitela na oddih v Mehiko. Foto:

Naporni zvezdniški urniki zahtevajo tudi počitek. Ker slavne na vsakem koraku zasledujejo fotografi, ne manjka fotoutrinkov z zadnjega, (pred)pomladnega "hollywoodskega počitnikovanja". Nekateri so odleteli v tople kraje in si moči nabirali na sončnih plažah, drugi pa so se raje rekreirali na smučiščih.

Poglejte si, kje, s kom in kako so nazadnje počitnikovali Eva Longoria, Penelope Cruz in Javier Bardem, princ William, Ashlee Simpson, Sienna Miller, Melanie Brown, Drew Barrymore, Kate Hudson, David Beckham, družina Jolie - Pitt, Pierce Brosnan ter prijateljici Jennifer Aniston in Courteney Cox Arquette.

A. M.

Španska zvezdnika Penelope Cruz in sveži oskarjevec Javier Bardem sta si na oddihu v francoski Nici privoščila malce sproščujočega branja, za kar jima sicer primanjkuje časa.
Čeprav sta princ William in njegovo dekle Kate Middleton zaradi smučarske obleke težko prepoznavna, ju paparaci zlahka odkrijejo. Parček, ki naj bi se lani na počitnicah na Sejšelih zaročil, je letos užival na snežnih strminah v Švici.
Pevka Ashlee Simpson in basist Pete Wentz sta se hladila v hotelskem bazenu na Jamajki.
Britanska starleta Sienna Miller je skupaj s fantom Rhysom Ifansem (govori se, da sta se tudi zaročila) lovila sončne žarke v Mehiki. Ljubimca sta večino časa preživela na jahti, občasno pa sta se ohladila s skokom v morje in smučanjem na vodi.
Ker se je vrnitev Spice Girls na svetovne odre končala predčasno, ima Melanie Brown (MelB) več prostega časa. Izkoristila ga je za oddih z možem Stephenom Belafontejem v Miamiju.
Igralka Drew Barrymore je za svoj 33. rojstni dan odletela s fantom Justinom Longom v Mehiko, kjer sta uživala na soncu in v vodi.
Igralka Kate Hudson, ki naj bi se ponovno videvala z igralskim kolegom Owenom Wilsonom (po tem, ko sta se lani razšla, je poskušal narediti samomor), je počitnikovala v Miamiju. Čeprav fotografi niso ujeli pravega trenutka, da bi imeli dokaz, naj bi (zgolj naključno?) bil prav takrat v Miamiju tudi Wilson.
Nogometni zvezdnik David Beckham je takole na Havajih razkazoval svoje lepo, porjavelo telo in novo tetovažo na levem podlaktu.
Za počitnice na snegu se je poleg princa Williama odločila tudi slavna družinica Jolie - Pitt. Takole sta na snegu uživala očka Brad Pitt in sinček Pax. Da bodo spomini ostali, pa sta jih še ujela v kamero.
Nekdanji agent 007 Pierce Brosnan je po fotografiji sodeč še vedno v precej dobri formi. Brosnan se je nastavljal sončnim žarkom na Havajih.
Jennifer Aniston je počitnice preživljala v družbi prijateljice (tudi iz tv-nanizanke Prijatelji) Courteney Cox Arquette. Jennifer, Courtney in njena 3-letna hčerka Coco so uživale v Mehiki.