O. J. je lani vznemiril javnost s knjigo, kako bi umoril Nicole in Rona. S tem je le še podžgal govorice, da je neupravičeno na prostosti. Foto: EPA
O. J. je lani vznemiril javnost s knjigo, kako bi umoril Nicole in Rona. S tem je le še podžgal govorice, da je neupravičeno na prostosti. Foto: EPA
Anna Nicole Smith
Le kako se bo končala bitka za očetovstvo hčere Anne Nicole Smith? Foto: EPA

59-letni nekdanji igralec ameriškega nogometa in plavolasa Playboyeva zajčica sta bila občasno tudi igralca.

Njune poti so se prekrižale leta 1994 na snemanju filma Gola pištola 3 in od takrat sta bila v stalnih stikih.

Simpson, v svojih športnih dneh znan tudi kot The Juice, pa naj bi pred dnevi ustvarjalcu dokumentarnih filmov Normu Pardu, ki ga je spremljal med letoma 2000 in 2005, zatrdil, da se tudi on vključuje v bitko za očeta male Dannielynn.

Prijatelja ali kaj več?
Pardo je časopisu New York Post razkril: "O. J. mi je povedal, da sta bila z Anno Nicole v zelo dobrih odnosih, a svojega prijateljstva nista hotela obešati na veliki zvon. Ne bi ga začudilo, če bi bil prav on oče." Nato pa naj bi se O. J. še pošalil: "Upam, da ne bodo pri dojenčici opravili DNA-preiskav. Če bi namreč ugotovili, da je res moja, se bojim, da bi se Fred Goldman zagrebel za vso dediščino ali kar otroka."

O. J. - od športnika do zvezde sodišč
Fred Goldman je oče pokojnega Rona Goldmana, ljubimca O. J.-eve prav tako pokojne žene Nicole Brown Smith. Ron in Nicole sta bila umorjena, O. J.-a pa so v razvpitem sodnem procesu, imenovanem tudi Sodni proces stoletja, po nekaj letih tožarjenja oprostili vseh obtožb.

Koliko mogočih očetov še?
Anno Nicole Smith so pokopali 2. marca na Bahamih, za njeno petmesečno deklico pa za zdaj skrbi sodišče. Tako Howard K. Stern kot fotograf Larry Birkhead namreč trdita, da sta njena biološka očeta.