Žena Johna Legenda je odkrito spregovorila o svojih težavah z alkoholom. Foto: Reuters
Žena Johna Legenda je odkrito spregovorila o svojih težavah z alkoholom. Foto: Reuters
Teigenova je že leta glasna kritičarka Trumpa, dvojica pa ima že zgodovino srditih verbalnih spopadov na Twitterju. Foto: Reuters

Teigenova se je postavila pred sedmo silo in razložila, da ima težavo pri postavljanju meje. "Preveč sem pila. Kadar so me ličili in urejali za kakšen dogodek, sem običajno izpila kakšen kozarček vina. Na samem dogodku sem nadaljevala pitje alkohola. Na koncu sem se slabo počutila in govorila neumnosti. Pred ljudmi, ki so mi dragi, sem se obnašala kot bedak. Grozno je, kadar jih osramotiš pred vsemi," se je razgovorila manekenka.

Zato je sklenila, da se bo odpovedala alkoholu, čeprav se zaveda, da bo to težka naloga - še posebej v Hollywoodu, kjer se je skoraj nemogoče izogniti kozarčku alkohola. Prav tako pa je manekenka ambasadorka ruma Captain Morgan in vodke Smirnoff. "Ne vem, kako bom to zdržala, ker ne znam obiskati dogodka in na njem popiti samo enega kozarčka," je v intervjuju za revijo Cosmopolitan poudarila Teigenova.

Manekenka je ob tem priznala, da imajo alkoholizem v družini. Toda kot je povedala sama, ni nihče v njeni družbi poudaril te težave. "V srcu sem vedela, da nekaj ni prav," je dodala manekenka. Da je težava večja, kot je mislila, je spoznala med družinskim dopustom na Baliju, kjer se je odrekla alkoholu. Več je telovadila in jedla, kar ji je pomagalo pri spoznanju, kako si je škodovala. "Moram se izboljšati," je sklenila v intervjuju.

31-letna Teigenova, najbolj znana po poziranju za revijo Sports Illustrated, velja za veliko nasprotnico predsednika Združenih držav Amerike. Z njim je dolgo bila virtualni boj prek Twitterja - do dne, ko jo je Trump onemogočil.