Foto:
Foto:
Debra malo pred porodom.

Glasbenik je bil prepričan, da lahko v baru sušija poje vse, kar ponujajo, vendar pa se je uštel. "Tam v akvarijih živijo stvori, ki so videti kot kakšna človeška pazduha," je v pogovoru za nemško moško revijo FHM povedal 56-letni glasbenik. Tyler se je tako na koncu vdal in svoemu oboževalcu izplačal precejšnjo vsoto denarja.

Robbie Williams na nogometnem igrišču
Priljubljeni britanski pevec Robbie Williams je plačal pol funta, da se je lahko pridružil nogometnemu treningu ekipe nogometašev do 16 let. Robbie, ki je med snemanjem novega albuma v britanski pokrajini West Sussex najel graščino, je v mestecu Port Vale videl mladeniče, ki so se podili za žogo, in vprašal, ali se jim lahko pridruži. Vendar pa je bil to uradni trening ekipe Kirdford Cougars, zato se jemoral včlaniti v klub. Mladeniči naj bi bili po pripovedovanju navzočih presenečeni in presrečni, ko so videli, kdo se jim je želel pridružiti na igrišču.

Debra Messing je rodila sinčka
Igralka iz serije Will & Grace Debra Messing je možu, scenaristu Danielu Zelmanu, rodila sinčka. To je njun prvi otrok. Tako Debra kot dojenček se počutita odlično in starša sta presrečna. Zakonca, ki sta za porod izbrala Los Angeles, za malo bitjece do poroda še nista imela izbranega imena, saj se jima je zdelo, da ga morata najprej videti. Messingova je zaradi zdravnikovega navodila, da mora zadnji mesec nosečnosti počivati, spustila zadnje štiri dele letošnje serije, vendar pa vsi pričakujejo, da se bo z naslednjo v uspešno nadaljevanko spet vrnila. Will & Grace je televizijska komedija, v kateri igra Messingova heteroseksualno tridesetletnico, ki ima za najboljšega prijatelja enako starega homoseksualnega moškega, s katerim tudi živi. Messingova je za svojo vlogo lani prejela prestižno ameriško televizijsko nagrado emmy.

Vizuma na bo!
Brazilski pevec Caetano Veloso je zaradi komentarjev o Osami bin Ladnu izgubil pravico do posebnega vstopnega vizuma v ZDA. Sicer so ameriške imigracijske službe trdile, da so za to krive birokratske težave, vendar pa je veliko naključje, da je, potem ko je dejal, da je Osama bin Laden lep, izgubil pravico do posebnega vstopnega vizuma. Veloso je namreč ob predstavitvi prejšnjega albuma na vprašanje, kaj meni o fotografijah, na katerih je z računalniško pomočjo zelo podoben iskanemu domnevnemu teroristu, dejal, da se mu bin Laden zdi lep in da je podoben nekaj njegovim sorodnikom. Pred tem je za vstop v ZDA vedno dobil vizum s kodo 01, ki ga ZDA izdajo samo osebam, ki imajo svetovno priznan talent. Zdaj je prejel vizum P3, ki mu dovoljuje bivanje samo nekaj dni pred koncertom in po njem. Zanj so se zavzeli tudi na veleposlaništvu ZDA v Riu de Janeiru in na brazilskem veleposlaništvu v
ZDA, vendar ni nič pomagalo.

Caetano Emanuel Vianna Teles Veloso je eden izmed začetnikov gibanja tropicalia, ki je konec 70. let prejšnjega stoletja združila rokovsko glasbo in tradicionalno brazilsko glasbo.