Foto:
Foto:
Princ Harry si je po težkem delu na ranču zaželel počitka.

39-letna manekenka, ki ima že dva otroka, 5-letnega Flynna in 9-mesečno Aurelius, sedaj svetuje, da je potebno za vitko in zdravo telo vsak dan spiti vsaj tri litre vode in potebno je vsak dan telovaditi. Med nosečnostjo se je vsak dan ukvarjala z jogo in hodila na enourne sprehode. Elle je posnela tudi svoj video, v katerem telovadi in daje nasvete o prehrani.

Na dražbi v bodo prodajali slike Marilyn Monroe
Naslednji teden bodo na dražbi v New Yorku prodajali slike Marilyn Monroe, na katerih se je pokojna svetovna zvezda slikala zgoraj brez. Marilyn se je gola slikala za revijo Playboy, ki bo v kratkem praznovala svojo 50 obletnico. Slika pokojne igralke in pevke je bila na naslovnici prve izdaje revije leta 1953, prodali pa so vseh 50.000 izvodov revije. Kupec slike bo povabljen na novoletno playbojevo zabavo.

Aaron Carter razočaran nad materjo
Najstniški pop zvezdnik Aaron Carter je prekinil osebne in poslovne stike s svojo materjo, ker je brez njegovega dovoljenja z njegovega bančnega računa dvignila 100.000 dolarjev. 16 letni pevec, ki je mlajši brat Nicka Carterja, člana skupine Backstreet Boys, je dejal, da je nad dejanjem matere zelo razočaran. Jane in Robert, starša mladega glasbenika, sta bila 10 let njegova managerja, na začetku tega leta pa sta se ločila.

Princ Harry potrebuje počitek
Angleški princ Harry se je odločil odpočiti od napornega dela na nekem avstralskem ranču in se odpravil v enega najbolj znanih avstralskih letovišč. Tam se namerava ob začetku avstralskega poletja naužiti sonca, morja in peščenih plaž. Williamov mlajši brat že nekaj mesecev biva na avstralskem ranču daleč od civilizacije, kjer izpopolnjuje svoje jahalne sposobnosti, božične praznike pa bo preživel v družinskem krogu. Harry namerava tako očitno temeljito izkoristiti prosto leto po srednji šoli, ki jo je končal poleti. Za zabavo v naslednjih letih verjetno ne bo imel veliko časa, saj se bo jeseni vpisal na vojaško šolo.

Odpovedovanja Johna Travolte
Ameriški igralec John Travolta je v zadnjem letu na lastni koži odkril, da se je potrebno zaradi službe odpovedati veliko prijetnim stvarem. Izrazil je obžalovanje, da je moral izpustiti priložnost, da bi celo leto pilotiral muzejska letala. Ob selitvi Nacionalnega muzeja letal in vesoljskih plovil jih je bilo potrebno namreč premestiti na novo lokacijo, kar si je Travolta srčno želel početi, žal pa med snemanjem filmov A Love Song for Bobby Long, Ladder 49 in The Punisher preprosto ni utegnil.