Foto:
Foto:
Bo Madonna kmalu spet postala mamica?

Sredi prvega koncerta v Sydneyju je vse prisotne prosil, da za minuto utihnejo in molijo z njim: "Madrid trenutno preživlja zelo hude trenutke, zato bi vas prosil, da se mi pridružite v trenutku tišine v spomin na žrtve in njihove družine." V intervjuju pred koncertom je dejal, da je vseeno, kdo je kriv za te napade, saj on ne razume, kdo bi lahko ubil toliko nedolžnih ljudi.



Cruise odpustil publicistko
Igralec Tom Cruise je odpustil svojo dolgoletno publicistko Pat Kingsley in od zdaj bo to delo zanj opravljala njegova sestra Lee Anne. Kingsleyjeva je za Cruisa delala od leta 1990, razhod pa naj bi se napovedoval že nekaj časa. Sestra Toma Cruisa je delo v filmski industriji začela povsem na dnu, v njegovem podjetju, ki je povezano s filmskim studiem Paramount. Ker studio pripravlja veliko novih projektov, poznavalci namigujejo, da bo znani igralec, ki zadnji dve leti prijateljuje s špansko igralko Penelope Cruz, najel še dodatnega predstavnika za stike z javnostjo.

Raper omedlel ob rojstvu sina
Raper Snoop Dogg, ki je nekoč veljal za prototip ameriškega "gangsterskega raperja", je ob rojstvu sina omedlel za pet minut. Tako je 32-letni raper dokazal, da je v resnici zelo občutljivo bitje. Na ameriški televiziji je Snoop Doggy Dogg priznal, da je odšel na stranišče in omedlel. Snoop, ki so je bil v preteklosti celo osumljen in pozneje tudi oproščen umora, je še razkril, da ga je začetek poroda pri soprogi Shantay zelo zdelal.

Madonna si želi tretjega otroka
Madonna si želi še enega otroka, zato je obiskala specialista na kliniki, ki se ukvarja z odpravljanjem težav pri zanositvi. 45-letna pevka že ima 6-letno hčerko Lourdes in 3-letnega sina Rocca. Kliniko v Santa Monici v Kaliforniji je zvezdnica obiskala, ker naj bi imela težave s zanositvijo. Madonna je razkrila, da je že stopila v stik s specialistom dr. Yehudijem Gordonom v Londonu, ki je naredil številne teste, da bi ugotovil, zakaj pevka nikakor ne more zanositi. Dr. Gordon je že pomagal pri rojstvu številnih "zvezdniških" otrok, med katerimi so otroci Kate Moss, Sadie Fros in Kate Winslet.