Foto:
Foto:
Carmen Electra in Dave Navarro.

Kontraverzni pevec, ki si še vedno ni opomogel od hude nesreče z motorjem, je v anketi, v kateri je sodelovalo 1.000 ljudi, med drugimi premagal britanskega premierja Tonyja Blaira, zakonca Beckham in ameriškega predsednika Georgea W. Busha.

Urednik novic na spletnem iskalniku Yahoo Gareth Bellamy je dejal, da so se za anketo odločili, ker ljudje nestrpno pričakujejo, kdaj se bodo pojavili kakšni znaki o Marsovcih. Upi so se še povečali, ko so na Marsu odkrili znamenja o obstoju vode, vendar pa si ne more predstavljati, kako bi se na Ozzyjev sprejem odzvali mali zeleni možiclji.

Carmen Electra igra na bobne
Ameriška igralka Carmen Electra je dejala, da zelo rada igra na bobne, še bolj pa uživa, če igra gola. Zvezda filma Starsky and Hutch pravi, da odkar ji je njen mož, roker Dave Navarro, kupil komplet bobnov, stalno igra nanje. 31-letna igralka je za neko revijo izjavila, da z možem velikokrat igrata skupaj, on igra kitaro, ona pa razbija po bobnih, najbolj pa uživata, če igrata gola.

Carolina je gostila ples vrtnic
Monaška princesa Carolina je bila gostiteljica plesa vrtnic, ki je bil v soboto v Monte Carlu. Ob odsotnosti princesinega očeta, kneza Rainerja, ki je bolan, in njegove hčerke Stefanije je letošnji ples, ki je bil v znamenju Kitajske, vodila Carolina. Prihodki od plesa so bili namenjeni skladu princese Grace, ki letos praznuje 40. obletnico delovanja. Prireditve so se med drugimi udeležili modni kreator Karl Lagerfeld, italijanska igralka Gina Lollobrigida in kitajski igralec Džang Ziji, zvezda filma Prežeči tiger, skriti zmaj. Za okrasitev miz so organizatorji porabili sedem tisoč vrtnic.