Foto:
Foto:
Aretha Franklin bo lahko svoj rojstni dan praznovala doma.

28-letni pevec je na vprašanje, ali bi se slekel za naslovnico albuma, da bi s tem povečal naklado, dejal, da bi to naredil, če bi imel največjega na svetu.

Nato pa je skrušen dodal, da njegov junak ni ravno velik in da bi znal biti celo najmanjši te vrste na obličju Zemlje. Kaj na to pravi njegova zaročenka, lepa tenisačica Ana Kurnikova, svetovni mediji ne poročajo.

Bechkama ne bo na Nistelrooyevi poroki
Britanski nogometaš David Beckham, ki trenutno igra v Madridu, ni bil povabljen na poroko nekdanjega soigralca Ruuda van Nistelrooya. Britanski mediji trdijo, da priljubljeni Beckham na poroko ni bil povabljen zaradi trenerja rdečih vragov iz Manchestra sira Alexa Fergusona, saj se je Ruud hotel izogniti možnosti, da bi si z Beckhamom skočila v lase. Ruud naj bi po nekaterih podatkih Beckhama tudi osebno poklical in mu razložil, da na svoji poroki ne želi nikakršnih negativnih čustev. Poroka naj bi se zgodila julija v majhni nizozemski vasici Geffen, Ruud naj bi za zagotavljanje varnosti udeležencev do sedaj porabil že več kot 35 milijonov tolarjev.

Aretha iz bolnišnice z božjo pomočjo?
Eno največjih pevk soul glasbe vseh časov Aretho Franklin so v sredo, dan pred njenim 62. rojstnim dnem, izpustili iz bolnišnice. Pevka, ki trpi za hipertonijo oziroma povišanim krvnim pritiskom, se je po besedah njenih zdravnikov dobro odzvala na zdravniško oskrbo in je zato
v detroitski bolnišnici niso zadržali več kot nekaj dni. V izjavi za javnost, ki jo je podal pevkin newyorški založnik, je Franklinova zapisala: "Aleluja in slava bogu!" Zahvalila se je vsem, ki so ji pri okrevanju pomagali.

Svoj rojstni dan namerava pevka, ki je najbolj znana po velikih hitih, kot so R. E. S. P. E. C. T., Think in A Natural Woman, preživeti doma. Čeprav Aretha ni več ravno rosno mlada, ji energije očitno ne primanjkuje, saj je lani končala zelo uspešno koncertno turnejo po ZDA The Queen is On, letos februarja pa je osvojila tudi grammyja za najboljšo tradicionalno R & B vokalno izvedbo (singel Wonderful z njenega zadnjega albuma So Damn Happy).

Whitney Houston zapustila komuno
Whitney Houston je predčasno zapustila rehabilitacijsko komuno, v kateri se je poskušala odvaditi od mamil. Kot so dejali viri, se je 40-letna pevka po samo petih dneh odločila zapustiti komuno. Nekdanja pevska diva ni prenesla osame, baje naj bi tudi ves čas imela občutek, da se bodo nanjo zvalile stene sobe, v kateri je bila. Kljub temu pa njeni tiskovni predstavniki trdijo, da se Whitney še vedno drži predpisanega načrta rehabilitacije in da ni razloga za sumničenje o njeni šibki volji. Houstonova, ki je leta 2002 priznala, da si je skozi življenjske nevšečnosti, ki so se zgrnile nadnjo v zakonu z Bobbyjem Brownom, pomagala tudi z mamili.