Foto:
Foto:
Lou se drži rekla, da gre v tretje rado.

Britanski igralec je pohvalil svoje prijatelje, ker so mu pomagali, da je kljub slavi ostal "normalen." Hkrati je priznal, da bi razdalja lahko otežila ohranjanje stikov in dobrih odnosov. Prepričan je namreč, da bolj ko se njegov obraz pojavlja v revijah, težje ohranja odnose s prijatelji. Ko prijatelji o tebi več berejo, kot te vidijo, moraš neprestano paziti, da se zavedajo, da se nisi čisto nič spremenil, je Orlando še povedal v intervjuju za revijo Teen Hollywood.

Slavni vilinec je dodal, da se zelo slabo spozna na računalnike in da še nikoli v življenju ni poslal elektronske pošte. Kljub temu pa se trudi, da vedno ohranja stike s svojimi prijatelji.

J. Lo najpopularnejša
33-letna pevka in igralka Jennifer Lopez se je znašla na vrhu seznama ameriške Hot lestvice slavnih za leto 2003, ki jo na podlagi pojavljanj v medijih sestavljajo ustvarjalci TV-šova Entertainment Tonight. Lopezova si je ta laskavi naslov prislužila predvsem zaradi ljubezenske zveze z igralcem Benom Affleckom. Drugo mesto je pripadlo Jennifer Aniston, tretje pa Michaelu Jacksonu. Na četrto mesto se je uvrstil Ben Affleck, med deseterico pa so še Nicole Kidman, Catherine Zeta Jones, Brad Pitt, Cameron Diaz, Britney Spears in Demi Moore.

Lou Rawls: V tretje gre rado
Sedemdesetletni pevec bluesa in jazza Lou Rawls se je po dveh letih romance poročil s štirideset let mlajšo spremljevalko Nino Malek Inman. Rawls in izbranka sta se poročila v Memphisu na silvestrski večer, potem ko je pevec odpel svoj zadnji nastop v letu 2003. Na poroko glasbenika in stevardese je bila povabljena le peščica ljudi, vse pa je potekalo v majhni hotelski sobi. Inmanova pa ni Loujeva prva žena, saj je glasbenik pred tem že dvakrat skočil v zakonski jarem.

Victoria Beckham le tretja
Victorii Beckham se z novim singlom spet ni uspelo uvrstiti na najvišjo stopničko. Pristala je šele na tretjem mestu. Z najnovejšim izdelkom se je na lestvico najbolje prodajanih pesmi uspela uvrstiti le na tretje mesto. Ženi slavnega nogometaša Davida Beckhama pa je uspelo premagati tekmico Sophie Ellis Bextor. Na prvem mestu lestvice kljub velikemu trudu Victorie še vedno ostaja Gary Jules, boljša pa sta tudi Kelly in Ozzy Osbourne, ki ostajata na drugem mestu. Kljub temu da nekdanji zvezdi Spice Girls ni uspelo doseči najvišje stopničke, je to njena najvišja uvrstitev, saj sta njeni dve prvi pesmi pristali le na šestem mestu.