Foto: Reuters
Foto: Reuters

Njej je posvetil tudi čustven nastop na letošnji podelitvi glasbenih nagrad Billboard, nato pa na družbenem omrežju Instagram še čustveni zapis. "To je za Chrissy," je zapisal. "Rad te imam, tebe in najino družino zelo cenim. Skupaj sva se soočila z vsemi najboljšimi in najslabšimi stvarmi. Občudujem tebe in vso moč, ki si jo pokazala v najzahtevnejših trenutkih."

Ob tem je dodal še, da je bilo opazovanje vseh njenih nosečnosti zelo ganljivo. "Resnično velik dar je, da lahko na svet prineseš novo življenje. Izkusila sva ta čudež, vso moč in veselje tega, zdaj pa tudi neverjetno ranljivost."

Hkrati se je zahvalil vsem, ki so njemu in njegovi družini v tem težkem času poslali pozitivna sporočila in dobre želje. "Čutimo in cenimo vašo ljubezen in podporo, bolj, kot si lahko mislite."

V tem težkem času so z njima svoje podobne težke zgodbe delile številne družine. "Gre za klub, katerega član noče biti nihče, a vseeno je dobro vedeti, da nismo sami. Verjamem, da bo Chrissy o vsem tem povedala še kaj več, ko bo pripravljena."

Čustven nastop na podelitvi nagrad Billboard

41-letnik je ob tem razkril še navdih za skladbo Never Break, ki jo je predstavil na podelitvi Billboardovih nagrad. "To pesem sem napisal, ker verjamem, da dokler hodiva po Zemlji, bova drug drugega držala za roko skozi vsak vzpon in padec ter vsako preizkušnjo. To sva si obljubila pred sedmimi leti na poročni dan in vsaka preizkušnja je to obljubo naredila še močnejšo. Najina ljubezen je večna."

Otroku, ki sta ga izgubila, sta sicer želela nadeti ime Jack.