Par si je večno zvestobo ponovno obljubil po petih mesecih. Foto: Daily mail
Par si je večno zvestobo ponovno obljubil po petih mesecih. Foto: Daily mail

mož Alex Reid sta ponovno stopila pred oltar. Svojo februarsko civilno poroko sta potrdila še v cerkvi.

Tako kot prvič je tudi tokrat poročno slavje potekalo v zasebnem krogu. Za enkrat poročnih fotografij ni mogoče videti, saj so paparace uspešno preganjali varnostniki. Strogih pravil so se morali držati tudi gostje, ki naj bi morali podpisati, da ne bodo izdali javnosti nobenih podrobnosti, pred vstopom v cerkev pa so morali izročiti tudi svoje mobilne telefone.

Obred je potekal v slikoviti vaški cerkvi v angleškem Woldinghamu. Med gosti pa so se med drugim zvrstile tudi visoko noseča manekenka Danielle Lloyd ter družici Michelle Heaton iz skupine Liberty X in maneknka Emma Blocksage, bolje poznana kot Emma B. Ženin in nevesta sta v cerkev vstopila iz zatemnjenega avtomobila, ob izstopu pa so ju zakrili z velikimi belimi kosi blaga.

Katie je za poroko z Alexom napovedala, da se bo zgodila v družinskem krogu, kot se ji tudi zdi, da je prav. "Ne bova imela načrtovalke porok, vse bova naredila sama," je povedala prsata Britanka in dodala: "Krasno bo deliti ta čudovit dan s prijatelji in družino. Komaj čakam, da ponovno proslaviva najino ljubezen."

31-letnica se je maja lani ločila od nekdanjega moža Petra Andreja, zdaj pa je že od februarja letos poročena s 34-letnim K1-borcem. Civilni obred je potekal v Las Vegasu. Takrat sta mladoporočenca v izjavi za javnost dejala: "Zelo sva zaljubljena in se veseliva prihodnosti."