Veselo novico sta zakonca objavila na Instagramu. "Družina Brolin se povečuje. Najin decembrski otrok je na poti," je napisala Kathryn ob fotografiji, na kateri pozira z njuno leto in pol staro hčerko Westlyn, vidi pa se ji že tudi nosečniški trebušček.

Igralec in nekdanja manekenka bosta spet starša. Foto: EPA
Igralec in nekdanja manekenka bosta spet starša. Foto: EPA

Par se je poročil leta 2016, sestajati pa sta se začela leta 2013, le en mesec po tem, ko je igralčev predstavnik sporočil, da se Josh po osmih letih ločuje od igralke Diane Lane.

To je Joshev tretji zakon. V zakonu z igralko Alice Adair je zdržal šest let, skupaj imata 31-letnega sina Trevorja in 26-letno hčerko Eden.

Lepe besede za soprogo

"V prejšnjih razmerjih sem se obupano trudil odkriti potrebe in negotovosti vsake svoje partnerke, poskušal sem ugotoviti, kaj točno jim manjka v življenju, da bi nadomestil ali zapolnil te njihove praznine. Pravzaprav sem hotel biti njihov junak," se je glede svojega zasebnega življenja odprl v enem izmed intervjujev.

"S Kathryn pa je povsem drugače, saj me ona ne potrebuje, nikoli me ni potrebovala na tak način. Končno sem našel žensko, s katero si res želim biti, pri kateri mi ni treba izpolnjevati neke nedosegljive in nevzdržne vloge," je bil glede zrelosti svoje precej mlajše soproge iskren zvezdnik filma Ni prostora za starce (No Country For Old Men).