Javier in Penelope - usodna privlačnost, ki jo je nemogoče skriti. Foto:
Javier in Penelope - usodna privlačnost, ki jo je nemogoče skriti. Foto:
Javier Bardem in Penelope Cruz
Njun film Vicky Cristina Barcelona naj bi na ameriška in španska filmska platna prišel septembra. Foto: EPA

In kdo je vse to "zakuhal"? Kar Penelopejina tašča Pilar! Pojdimo po vrsti ...

Španska zvezdnika Javier Bardem in Penelope Cruz se poznata že dolgo, njuno prvo srečanje je bilo davnega leta 1992, ko ju je med zvezde izstrelil "meseni" film Pršut, pršut.

Oko jima je drug na drugega padlo lani, ko sta v Španiji pod taktirko legendarnega Woodyja Allena snemala romantično komedijo Vicky Cristina Barcelona. Od takrat sta neločljiva, tudi pred mediji in nadležnimi paparaci sta se nehala skrivati.

Vsak bi si želel takšno taščo ...
Da ne gre samo za bežno romanco, pač pa trajno ljubezen, je prepričana tudi igralčeva mati Pilar, ki je pred meseci sina spodbudila: "Kaj je narobe s teboj? Penelope je popolno dekle. Ljubiš jo, ona ljubi tebe. Poročita se!"

In Javier je očitno upošteval njen nasvet, saj je po poročanju National Enquirerja prejšnji mesec, ko sta si zaljubljenca privoščila romantične počitnice v Franciji, pokleknil pred svojo drago in postavil "tisto" vprašanje: "Bi se poročila z menoj?"

Odgovor Penelope je bil več kot očiten, saj naj bi se zdaj presrečna "vrgla" v načrtovanje poroke, ki naj bi se zgodila še pred koncem leta.

Čas za družino?
33-letnica je že na predstavitvi lastne modne kolekcije za špansko verigo trgovin Mango "žvrgolela": "Moje življenje je prečudovito, s Javierjem se želim ustaliti. In seveda kmalu imeti otroke, morda bom kakšnega tudi posvojila."

Po igralcih ... igralec
Penelope je navajena na zveze z igralci, saj je pred Javierjem "ujela" Toma Cruisa in Matthewa McConaugheyja, 39-letni Javier, doma s Kanarskih otokov, pa je bil prej v kar 12-letni zvezi. Igralec menda še vedno nima vozniškega izpita, zato upajmo, da bo znal pravilno "zvoziti" vsaj razmerje s prelestno Španko.

A. P.