Kate se je v torek zadrževala v New Yorku. Foto: Reuters
Kate se je v torek zadrževala v New Yorku. Foto: Reuters

35-letna britanska zvezdnica že nekaj mesecev piše avtobiografijo, je razkril milijarder Richard Branson, saj bo knjiga izšla v okviru njegove založbe Virgin Books. Branson ni želel razkriti datuma izida knjige, prepričan pa je, da bo v hipu postala prodajna uspešnica.

"Kate bo na papir prelila vse mogoče dogodivščine, zagotovila mi je, da ne bo zamolčala nobenih pikantnih podrobnosti. Poleg tega bodo bralci lahko izvedeli tudi nekaj zanimivih anekdot o njenih tesnih zvezdniških prijateljih."

Po nekaterih govoricah naj bi Kate za zgodbo o svojem življenju v žep pospravila okrogel milijon britanskih funtov, razpisala pa naj bi se tudi o razhodu z rockerjem Petom Dohertyjem in o težavah z mamili.

58-letni Branson je Kate spoznal, ko je imela komaj 15 let in je podpisala pogodbo z modno agencijo Storm, ki je bila takrat v njegovih rokah. Od takrat sta ohranila tesno prijateljstvo, Branson pa je bil tudi prvi, ki ji je znova ponudil delo, potem ko je leta 2006 izbruhnil škandal ob njeni fotografiji med snifanjem kokaina.

A. P.