Katie Holmes. Foto: AP
Katie Holmes. Foto: AP

Pri 41 letih naj bi bila igralka "zaljubljena kot najstnica", poročajo tabloidi, ki v zadnjih dneh v svoj fotografski objektiv redno lovijo zelo javne poljube med Katie in Emiliem Vitolom mlajšim.

Holmesova, ki se je s stanovskim kolegom Foxxom po šestih letih zveze razšla pred letom dni, se zdi precej srečnejša in bolj brezskrbna, ko 33-letniku izkazuje svojo ljubezen.

Vse med svežima zaljubljencema sicer ne poteka brez drame Vitolo je bil namreč še do nedavnega zaročen s 24-letno oblikovalko torbic Rachel Emmons.

Z njo se je razšel prek SMS-sporočila, potem ko so na dan prišle fotografije gostinca v objemu Holmesove.

Emmonsovo, ki je še prejšnji teden na Instagramu objavljala skupne fotografije, naj bi razhod ujel popolnoma nepripravljeno, poroča Daily Mail.

Foxx bolj zadržan do zveze

Emilio Vitolo mlajši kuha v očetovi italijanski restavraciji Emilio's Ballato na Manhattnu, ki je priljubljena med zvezdniki, vanjo zahaja tudi nekdanji predsednik ZDA Barack Obama.

S Holmesovo sta se spoznala lani, ko ju je predstavil skupni prijatelj, njuno prijateljstvo pa naj bi preraslo v romanco, potem ko se je igralka po karanteni z družino v Ohiu vrnila v New York.

Vir blizu nekdanje zvezdnice serije Simpatije, je dejal, da se Katie obnaša "kot zaljubljena najstnica", ker je Emilio "ljubeč do nje in tega ne skriva", ker je pustil svojo zaročenko zaradi nje in ker ji "daje nekaj, kar ji Jamie ni".

Holmesova naj bi bila po razpadu zveze s Foxxom lani popolnoma uničena, čeprav se par nikdar ni skupaj pojavil na kakem javnem dogodku, on pa naj bi rad pogledal za drugimi ženskami.

S Tomom Cruisom je bila igralka poročena med letoma 2006 in 2012, z njim pa ima hčerko Suri.