Kate in Meghan sta poleti skupaj obiskali tekmo v polu. Foto: AP
Kate in Meghan sta poleti skupaj obiskali tekmo v polu. Foto: AP

Britanski tabloidi so poročali, da je bila Američanka pred poroko s princem Harryjem maja letos osorna do Katinega osebja, Kate pa naj bi pozneje Meghan dejala, da je njeno vedenje "nesprejemljivo".

A Kensingtonska palača, ki običajno tračev in govoric ne komentira, zdaj navedbe o sporu zanika. "To se ni nikoli zgodilo," je sporočil predstavnik palače, ki pa ni želel komentirati preostalih medijskih navedb.

Je pa več dobro obveščenih iz kroga britanske kraljeve družine za revijo People povedalo, da je bila poroka za vse vpletene precej stresna zadeva.

Veselje ob naraščaju
Od poroke dalje sta se sicer 36-letna Kate in 37-letna Meghan večkrat pojavili skupaj na uradnih dolžnostih in se poleti celo udeležili tekme v polu brez svojih možev.

Kate je v sredo s princem Williamom obiskala univerzo v Leicestru, kjer jo je neka oboževalka kraljeve družine vprašala, ali je navdušena nad naraščajem, ki ga spomladi pričakujeta Meghan in Harry. "Absolutno," je odvrnila Kate.

"Tako poseben čas je za imeti malčke. In še bratranec ali sestrična za Georgea, Charlotte in Louisa. Res bo posebno," je dejala.