Tilda Swinton in John Byrne imata skupaj dva otroka, 11-letna dvojčka Xavierja in Honor. Foto:
Tilda Swinton in John Byrne imata skupaj dva otroka, 11-letna dvojčka Xavierja in Honor. Foto:
Tilda Swinton in John Byrne
Tilda je spoznala Sandra med snemanjem filma Zgodbe iz Narnije.

Zvezdnica filmov Zgodbe iz Narnije, Michael Clayton, Preberi in zažgi je zagotovo ena najbolj posebnih igralk. Neobičajno pa je tudi njeno ljubezensko življenje ... 48-letnica ima namreč poleg zunajzakonskega partnerja Johna Byrna tudi ljubezensko zvezo z umetnikom Sandrom Koppom: "Morda se zdi komu moja zveza čudna, a nas to zelo osrečuje, predvsem moja otroka, saj sem jima tako boljša mati, ker sem tudi sama zelo srečna."

"Vsi smo ena velika družina"
"John je odličen oče. Obožujem ga in uživam v tem, ko skrbiva za najina otroka. Živimo skupaj in povezana bova do konca življenja, toda po svetu raje potujem s Sandrom. Neverjetno je, kako močno smo vsi trije povezani."

Tilda je očeta svojih otrok, slikarja in dramskega pisca Johna Byrna, spoznala leta 1985, a sta se zaljubila šele pet let pozneje. 67-letni John ni bil presenečen, ko mu je Tilda nekega dne sporočila, da se je na snemanju filma Zgodbe iz Narnije zaljubila v 31-letnega novozelandskega slikarja Sandra Koppa.


Kljub temu da se je Tilda zaljubila v mladega Sandra, pa je še vedno ljubila tudi Johna, zato so se vsi trije udeleženci ljubezenskega trikotnika odločili, da bo Tilda del časa preživela z Johnom, del pa z očetom svojih otrok.

Ljubezenski štirikotnik, ne trikotnik
A tudi John uživa čare odprtega razmerja, saj ima tudi on ljubimko: "Tilda je zelo zadovoljna, ker sem tudi jaz našel še eno ljubezen. Jaz imam Jeanine, Tilda ima Sandra in vsi skupaj zelo uživamo."

D. S.