Med njima je konec. Foto: EPA
Med njima je konec. Foto: EPA

28-letna zvezdnica za seboj nima najboljšega tedna. Pevka, ki je nedavno izdala nov album Ultraviolence, je v ponedeljkovem pogovoru za švicarsko revijo 20 Minuten na vprašanje, ali bi se z Barriejem lahko v kratkem zaročila, presenetila z odgovorom. Dejala je: "Trenutno nisva več skupaj. Je čudovit človek, a sam pri sebi mora rešiti nekaj stvari. V podrobnosti se ne bom spuščala. Najino razmerje je postalo zahtevno, nisem se več počutila svobodna."

Del Reyeva je dodala, da bi se nekega dne še vedno rada poročila. "Seveda, tudi otroke si želim. Upam, da mi bo nekoč z nekom uspelo."

Poleg tega pa se mora Lana braniti obtožb Frances Bean Cobain, hčerke umrlega pevca skupine Nirvana Kurta Cobaina, ki se je nad Lano spravila zaradi njenih besed, izrečenih za britanski časopis Guardian. Pevka naj bi takrat izjavila, da sta njena idola Kurt in Amy Winehouse, "zato si želi, da bi bila tudi sama že mrtva".

To je zelo razburilo Frances, ki je objavila nekaj tvitov, v katerih je zapisala, da Del Reyeva "povzdiguje zgodnjo smrt", in svoje sledilce spomnila na svojo tragično zgodbo. Štela je komaj dve leti, ko je njen oče leta 1994 storil samomor. "Ne napadam nikogar. Ne čutim sovraštva do Lane, želim le stvari postaviti v drugačno, osebno perspektivo," je zapisala Frances.