Lance Armstrong je navdušen nad novico, da bo četrtič očka. Foto:
Lance Armstrong je navdušen nad novico, da bo četrtič očka. Foto:

"Anna in jaz sva preprosto vzhičena, da lahko potrdiva veselo novico. Junija namreč pričakujeva novega člana. Tudi najini družini se veselita in sta hvaležni," so bile besede Armstronga, ki jih je ameriški reviji posredoval prek predstavnika.

"Zelo se veseliva leta 2009 in tega , kar bo prineslo. Hvaležna pa bova za nekaj zasebnosti, saj si želimo praznike preživeti kot družina," je še dodal.

O veselem pričakovanju Anne in Lancea je že v torek pisal portal PerezHilton. Glede na njihovo poročanje se Anna in Lance videvata od julija letos. Spoznala pa naj bi se prek dobrodelnih dejavnosti, ki jih vodi Lance, ki je prebolel raka in ustanovil Lance Armstrong Foundation, Anna pa je prostovoljka v društvu za pomoč obolelim za rakom.

Očka bo četrtič
Armstrong bo junija postal očka že četrtič. Z nekdanjo ženo Kirstin Richards ima sedemletni dvojčici, Isabelle in Grace, ter devetletnega sina Luka. Pred Anno se je Lance videval z igralko Kate Hudson, v dolgoletnem razmerju pa je bil tudi s pevko Sherly Crow in z modno oblikovalko Tory Burch.

A. M.