Si predstavljate razigrano Lindsay kot resno, vedno urejeno Sarah Palin? Foto: EPA
Si predstavljate razigrano Lindsay kot resno, vedno urejeno Sarah Palin? Foto: EPA

Mlada ameriška zvezdnica je že pred časom ogorčenje nad guvernerko Aljaske in republikansko podpredsedniško kandidatko izrazila v svojem blogu na MySpaceu, kar je zbudilo veliko zanimanje ameriške javnosti.

Brez varčevanja z besedami
Ne zgodi se namreč pogosto, da bi kakšna hollywoodska zvezda tako odkrito in zagnano pljuvala po ameriških politikih. Takrat je Lindsay zapisala: "Ko je govora o tej Sarah Palin, se ne morem ugrizniti v jezik. Ali je biti greh homoseksualec? Ali je uporaba kondomov in kontracepcijskih tabletk greh? Ali je greh imeti spolni odnos ali otroka, če nisi poročen? Ali je naša država res zabredla že tako globoko, da je najboljša možnost republikancev ozkogledna, z mediji obsedena homofobka?

Zdaj pa se je pegasta Lindsay odločila, da bo svoje nestrinjanje s politiko Palinove izrazila tudi tako, da se bo za noč čarovnic našemila vanjo. Na zabavi se bo pojavila v črnem kostimu, lakiranih salonarjih, na nosu pa bo nosila očala, brez katerih Palinova ne gre nikamor. In da bo kostum res popoln, bo Lindsay ves čas kot senca sledila njena partnerka Samantha Ronson, ki pa si bo nadela podobo Sarahinega moža Todda.

A. P.