Tudi Lohanova je kar nekaj časa preživela v izogibanju paparacem. Foto: Reuters
Tudi Lohanova je kar nekaj časa preživela v izogibanju paparacem. Foto: Reuters

Nasvete je podala v radijskem intervjuju z Andyjem Cohenom, vprašanju glede izogibanja paparacem se je sprva nasmejala, nato pa poudarila, da se jim v Los Angelesu lahko izogneš, le imaš svojo zasebno plažo.

"Sicer na plažo ne moreš, ne da te bi fotografirali – tudi oddeskati ne moreš dovolj daleč," o življenju pred očmi paparacev pravi Lohanova.

Poudarja je, da je v mestu angelov izjemno težko kar koli početi, ne da bi te opazili fotografi. Sta se pa po njenem mnenju Meghan in Harry v Los Angeles morda preselila ob ravno pravem času, ko je zasebnosti nekaj več in so vsi doma. "Ko bo tega vsega konec, pa naj si omislita osebne voznike."

Foto: EPA
Foto: EPA

Napeti odnosi z mediji in fotografi

Vojvoda in vojvodinja Susseška sta sicer štiri največje tabloide na Otoku The Sun, Daily Mail, Daily Express in Daily Mirror obvestila, da v skladu z njuno novo politiko ne bodo več redno obveščeni o njunih dejavnostih. Prav tako ne bosta odgovarjala na vprašanja omenjenih tabloidov ali se kakor koli odzivala na njihove prošnje "razen, ko bo to treba, prek odvetnikov".

Za sodelovanje z mediji sta najela ugledno ameriško družbo Sunshine Sachs, ki ureja odnose z javnostmi za nekatere filmske zvezdnike in ki slovi po izjemno dodelani medijski strategiji, ki slavnim omogoča vzdrževanje skrbno izbrane javne podobe.

Brez medijskega pompa dostavljala hrano

Čeprav je večina njune dobrodelne dejavnosti zaradi pandemije novega koronavirusa na čakanju, pa je znani par pred kratkim našel način, kako pomagati – v Los Angelesu sta brez medijskega pompa dostavljala obroke.

"Iskala sta način, kako pomagati okrog velike noči. Meghan je govorila s svojo mamo in izvedela, da projekt Angel Food potrebuje pomoč," je pojasnil direktor projekta Richard Ayoub. "Poklicala sta nas, pokazali smo jima kuhinjo in izkazala sta zanimanje, da bi aktivno pomagala našim ranljivejšim strankam, tistim, ki so v tem času najbolj ogroženi."

V skladu z njunim zanimanjem so jima razložili celoten zaščitni protokol za dostavljanje hrane, zvezdnika pa sta bila med dejavnostjo zakrita do te mere, da nekateri sploh niso opazili, da je hrano dostavil znani par.