"36 in še vedno konkurenčna! Hvala vsem za rojstnodnevna voščila," je zapisala ob seriji svojih fotografij v zlatih dvodelnih kopalkah.

Rojstni dan je nekdanja smučarska šampionka, ki se je upokojila lani, praznovala v krogu družine in zaročenca, 31-letnega kanadskega hokejskega zvezdnika PK Subbana.

"Moje življenje delaš boljše. Ljubim te, @subbanator," pa je zapisala svetlolasa Američanka ob seriji zaljubljenih fotografij s svojim izvoljencem.

Na fotografijah je videti, da druščina uživa na oddihu na plaži, na eni od fotografij pa Vonnova v roki drži dva jastoga.

Pred dnevi je zmagovalka 82 tekem za svetovni pokal za revijo People povedala, da sta s Subbanom zaradi pandemije koronavirusa načrtovanje poroke začasno postavila na stranski tir.

S poroko se jima ne mudi

"Ob teh covidnih razmerah se preprosto zdi, da trenutno ni nekih dobrih opcij. Trenutno nimava datuma, preprosto počakala bova, da se stvari umirijo," je povedala.

"Njegova družina je v Kanadi, tako da jaz ne morem v Kanado, oni pa ne v ZDA. Poroka se na neki točki bo zgodila, ampak ne veva, kdaj." Kot je še dodala, se jima ne mudi.

Vonnova je bila sicer med letoma 2007 in 2013 poročena z nekdanjim reprezentančnim kolegom Thomasom Vonnom, priimka pa nikdar več ni spreminjala nazaj v njen dekliški "Kildow".

Pred Subbanom je bila Vonnova med letoma 2013 in 2015 v zvezi z zvezdnikom golfa Tigerjem Woodsom, med 2016 in 2017 pa z nekdanjim igralcem ameriškega nogometa Kenanom Smithom.