Miley se je znova odpravila na pot samskega življenja. Foto: AP
Miley se je znova odpravila na pot samskega življenja. Foto: AP

Za Miley Cyrus je turbulentno leto na romantičnem področju. Lani avgusta nas je presenetila njena ločitev od dolgoletnega partnerja Liama Hemswortha, s katerim je preživela skoraj osem let. Kmalu po ločitvi se je najprej zapletla z igralko Kaitlynn Carter v burni poznopoletni avanturi, nato pa se je ustalil v razmerju z glasbenim kolegom Codyjem Simpsonom.

"Za zdaj dve polovici ne moreta tvoriti celote in odločila sva se, da bova samostojno iskala vsak svojo življenjsko pot," je Miley potrdila v javnem pogovoru na Instagramu. Ob tem je poudarila, da sta se razšla sporazumno. "Ne bodite presenečeni, če naju naslednji teden vidite na pici. To ni material za dramo, še vedno sva prijatelja."

Nikomur ne pripadam

Pevka je isti dan izdala tudi nov singel z naslovom Nikomur ne pripadam, zato so številni opazovalci posumili, da ločitev ni bila popolnoma mirna, a je pevka te govorice hitro zatrla. Ob pozornejšem poslušanju pesmi lahko ugotovimo, da v njej obravnava predvsem svoje razmerje z nekdanjim možem Hemsworthom in druge dogodke iz svojega preteklega ljubezenskega življenja.