Martini Hingis od velikih turnirjev četverice manjka le osvojitev Rolanda Garrosa v Parizu. Foto: Reuters
Martini Hingis od velikih turnirjev četverice manjka le osvojitev Rolanda Garrosa v Parizu. Foto: Reuters

Hingisova, ki se je rodila v Košicah na Slovaškem, se je julija letos drugič poročila. Njen izbranec je nekdanji švicarski fizioterapevt Harald Leemann. Hingisova in Leemann sta bila pred tem par dve leti, spoznala pa sta se, ko je Hingisova igrala za svojo reprezentanco v Fed Cupu, Leemann pa je bil fizioterapevt ekipe. Hingisova se je po zgodnji upokojitvi sicer kar dvakrat vrnila na teniška igrišča, nazadnje se je upokojila lani.

V nedeljo je praznovala 38. rojstni dan, zahvalo za rojstnodnevne čestitke pa je na družbenih omrežjih izkoristila tudi za razkritje novice o naraščaju. "Vesela sem, da lahko povem, da sva zadnjič praznovala kot par. Vznemirjena sem, da bomo kmalu postali družina!" je zapisala in priložila fotografijo rožnate teniške oblekice in loparja. Zakonca očitno pričakujeta deklico.

Leemann je drugi mož nekdanje teniške zvezdnice, ki je na vrhu lestvice WTA preživela 209 tednov med posameznicami in 90 tednov med dvojicami. Med kariero je hodila s takratnim tenisačem Magnusom Normanom in španskim golfistom Sergiem Garcio. Nato je bila na kratko zaročena s češkim tenisačem Radkom Štepankom, za njim se je zapletla v razmerje še z dvema tenisačema, Ivom Heubergerjem in Julianom Alonsom.

Leta 2010 je prvič skočila v zakonski jarem. Poročila se je s francoskim profesionalnim jahačem Thibaultom Hutinom, a je njun zakon trajal le slaba tri leta. Za njim je bila v zvezi s španskim športnim menedžerjem Davidom Tosasom Rosom.