Foto: EPA
Foto: EPA

Nekdaj razvpita zvezdnica je v pogovoru spregovorila o temah, ki so zanimive tako za njene oboževalce kot tudi za druge. Razgovorila se je o ločitvi z Liamom Hemsworthom in poudarila, kako naporno je bilo prestati tako medijsko izpostavljeno ločitev. "Lažje je bilo sprejeti dejstvo, da drug do drugega ne gojiva več enakih čustev, kot pa živeti z odurnimi in izmišljenimi zgodbami o najinem odnosu, ki so se pozneje začele pojavljati v javnosti." Zaljubljenost je primerjala z odvisnostjo, propad zakona pa s čustvi otroka, ko mu vzamejo dudo, piše CNN. "Možgani so mi narekovali, da je biti v zvezi boljše, udobneje, čeprav je najina ljubezen izpuhtela," je pojasnila popzvezdnica.

Sorodna novica Ločitev Miley Cyrus in Codyja Simpsona: "Nikomur ne pripadam"

Cyrusova se je pred kratkim, na dan, ko je izšla njena najnovejša skladba Midnight Sky, razšla z glasbenim kolegom Codyjem Simpsonom. Njun razhod naj bi bil sporazumen, zato je oboževalce posvarila, naj ne bodo presenečeni, ko ju zagledajo na pici.

Razmišlja o otroški zbirki z resnejšo vsebino

Popzvezdnica je pred osmimi meseci zaradi svojega duševnega zdravja in želje po umetniškem izboljšanju popolnoma opustila vse opojne substance. "Odvisnost je del naše družine, a šele z razumevanjem preteklosti veliko jasneje razumemo sedanjost in prihodnost." Dodala je, da čezmerno pitje alkohola sicer nikoli ni bila njena težava: "Preprosto se mu odrečem, ker rada razmišljam trezno in se zbujam popolnoma pripravljena na nov dan."

V pogovoru je poudarila, da nikogar ne obsoja o svojih odločitvah. V prihodnosti bi rada izdala zbirko otroških knjig, v katerih bo obravnavala življenjske teme. "Ni mi všeč ideja, da otroke učimo le o lepih stvareh. Obstajajo načini, kako otroke seznaniti z obdobji, ki jih čakajo v življenju." Zaveda se, da je ideja nekoliko sporna, vendar dodaja, da če bo izvedla načrte, ne bo pisala izključno o mamilih in alkoholu. "Potrebna je raznolikost v otroških knjigah."