Kanye in Kim bosta povečala svojo družino. Foto: Reuters
Kanye in Kim bosta povečala svojo družino. Foto: Reuters

Četrti otrok, ki ga nosi nadomestna mati, se bo pridružil petletni North, triletnemu Saintu in 11-mesečni Chicago. Kot piše Us Magazine, bo družina bogatejša za sina, rodil se bo maja.

Neimenovani vir je za ameriški People povedal, da sta se zakonca o novem otroku pogovarjala že nekaj dni po tem, ko je na svet prišla Chicago.

Kardashianova se je po dveh tveganih nosečnostih odločila, da njenega tretjega otroka rodi nadomestna mama. Po več priporočilih agencije sta se odločila za žensko iz San Diega, ki je že imela izkušnje z nadomestnim materinstvom, in prav ta ženska naj bi nosila tudi četrtega potomca Kanyeja in Kim. Identiteto ženske je dolgo skrivala, v zadnji sezoni resničnostnega šova Keeping Up With the Kardashians pa so pokazali žensko po imenu Lorena.

Kim je navdušena nad nadomestnim materinstvom, priporočala bi ga vsakomur: "Na začetku je bilo težko, a ko se navadiš, vidiš, da je to najboljša izkušnja, saj spremeni ves potek - ni mi treba dojiti vsakih nekaj ur, kar pomeni, da lahko več časa preživim s starejšimi otroki, in jih privadim na dojenčka."

Kim je v intervjuju za E! News povedala, da želi štiri otroke, tako da se bo njena želja izpolnila: "Več kot štiri resnično ne bi zmogla." A to morebiti ne bo njun zadnji otrok, saj si raper želi sedem otrok.