Kylie Jenner in Oprah Winfrey sta edini ženski na seznamu. Foto: Reuters
Kylie Jenner in Oprah Winfrey sta edini ženski na seznamu. Foto: Reuters
Največ bogastva med ameriškimi zvezdniki je v lasti Georgea Lucasa. Foto: Reuters

Spielberg ima pod palcem 3,25 milijarde evrov, Oprah Winfrey pa 2,46 milijarde evrov. Michael Jordan je v primerjavi s prejšnjimi leti na seznamu močno napredoval – z 1,49 milijarde evrov si je prislužil četrto mesto na seznamu, po poročanju Forbesa pa naj bi se njegovo premoženje letos za približno 351 milijonov evrov povečalo že samo zaradi prodaje športnih copatov.

Letos se je na seznam najbogatejših desetih prvič zavihtela Kylie Jenner, ki lahko s 794,45 milijona evrov bogastva postane najmlajša milijarderka v zgodovini. 21-letnica vodi podjetje Kylie Cosmetics, ki je v zadnjih dveh letih prodalo za več kot 554 milijonov evrov ličil. "Družbeni mediji so odlična platforma," je Jennerjeva dejala o svojih sledilcih – zgolj na družbenem omrežju Instagram jih ima več kot 121 milijonov. "S tem imam odličen stik tako s svojimi oboževalci kot s svojimi strankami."

Med zvezdniki, uvrščenimi na seznam, je tudi Jay-Z, ki si z Jennerjevo deli peto mesto. Sledita David Copperfield s 769,47 milijona evrov in raper Diddy s 725,62 milijona evrov, nato pa sta na seznam uvrščena še golfist Tiger Woods in pisatelj James Patterson – oba imata v lasti 703,51 milijona evrov.

Deset najbogatejših zvezdnikov ima skupaj 16,44 milijarde evrov, kar je več kot celoten bruto domači proizvod Islandije.