Foto:
Foto:
Victoria nima več najbolj seksi moškega na svetu. Prehitel ga je Brad Pitt.

Tako je iz prvega mesta izrinil priljubljenega angleškega nogometaša Davida Beckhama, ki se je v zadnjih mesecih skoraj bolj kot z nogometom moral ukvarjati z govoricami in obtožbami, da je svojo ženo, pevko Victorio, prevaral z več ljubicami.

Beckham je pred dvema letoma v isti reviji pometel z vso konkurenco, tako da je tokrat grdo padel. Pristal je namreč na četrtem mestu. Prehitela sta ga mladi igralec Orlando Bloom (Troja) in pri nas manj znani britanski igralec Nigel Harman, ki ženske s svojimi čari prepričuje v nadaljevanki Eastenders.

Ameriški lepi fantek Justin Timberlake, s katerim je nekoč hodila Britney Spears, zdaj pa prijateljuje z igralko Cameron Diaz, je zasedel peto mesto in za eno prehitel irskega divjega lomilca ženskih src Collina Farrela.

Sledijo mu ameriški igralec Johnny Depp, britanski pevec Robbie Williams in britanski igralec Jude Law. Beckhamu v prvi deseterici družbo dela kolega nogometaš, igralec londonskega Arsenala, Freddie Ljungberg, katerega lepoto poleg žensk, ki so odgovarjale na anketo, ceni tudi modni oblikovalec Calvin Klein.

Pri isti reviji so razvrstili tudi najmanj seksi moške. Na tej lestvici je premočno zmagal ameriški pevec Michael Jackson, ki se trenutno spopada s sodiščem zaradi obtožb o pedofiliji. Na tej lestvici pa se je Beckham znašel na osmem mestu.