Gabrielle se je pri 46 letih le izpolnila največja želja. Foto: Instagram/Gabrielle Union
Gabrielle se je pri 46 letih le izpolnila največja želja. Foto: Instagram/Gabrielle Union

To je prvi otrok za 46-letno Unionovo in četrti za deset let mlajšega košarkarja, ki je sicer soigralec Gorana Dragića v ekipi Miami Heat. Wade ima namreč iz preteklih zvez tri otroke - 16-letnega Zaira Blessinga, 11-letnega Ziona Malachija in petletnega Xavierja Zechariaha, skrbi pa tudi za 17-letnega nečaka Dahveona Morrisa.

"Čudovit dan. Sva neprespana in vsa iz sebe, a navdušena, da lahko z vami deliva, da se nam je s pomočjo nadomestne matere pridružil naš čudež, mala deklica. 7. november bo v najinih srcih za vedno vpisan kot najlepši med lepimi dnevi. Dobrodošla na zabavo, sladka deklica," je Wade zapisal na družbenih omrežjih, Gabrielle pa je na Instagramu objavila več fotografij novopečene družine.

Gabrielle Union je z javnostjo v preteklosti delila svoje boleče izkušnje z neplodnostjo in razkrila, da je doživela kar osem ali devet spontanih splavov. "Moje telo je bilo tri leta zapornik neskončne želje po zanositvi, vse moje življenje se je vrtelo okoli postopka umetne oploditve," je dejala.

Z Wadom sta se po večletni zvezi poročila avgusta leta 2014.