Kristen in Dax sta par od leta 2007, poročila sta se oktobra 2013. Foto: Reuters
Kristen in Dax sta par od leta 2007, poročila sta se oktobra 2013. Foto: Reuters

Eden najbolj prizemljenih zvezdniških parov, Kristen Bell in Dax Shepard, se je poročil že leta 2013 in takrat je ženin priznal, da sta imela "najslabšo poroko vseh časov", saj se nista prav dosti ukvarjala z izbiranjem prizorišča, dekoracijo, rožami, torto in podobnimi "obveznimi" dodatki samemu obredu.

Večno zvestobo sta si igralca po šestih letih zveze tako obljubila na matičnem uradu na Beverly Hillsu oktobra 2013, v družbi najožjih sorodnikov in peščice najboljših prijateljev. Ti so poskrbeli tudi za poročno torto - prinesli so jima popolnoma navadno čokoladno, je takrat razkril Shepard.

Po skoraj treh letih je o podrobnostih prvič spregovorila še zvezdnica nanizanke Veronica Mars in risanega filma Frozen ter v pogovoru za televizijsko mrežo CBS razkrila, da sta z Daxom za poroko "zapravila" 147 dolarjev (133 evrov). Sama je tako nosila klasično črno tuniko in črno majico, ki ju je popestrila s srebrno ogrlico, s čimer se je na lestvicah najslabše oblečenih nevest, ki jih tako radi sestavljajo ameriški tabloidi, prebila med "najboljše".

A igralka se s tem niti najmanj ne obremenjuje. "Poročila sva se v tisti majhni sobici na matičnem uradu, a je bil to kljub vsemu eden najlepših dni v mojem življenju," pravi. Igralca sta sicer s poroko dolgo čakala, saj sta se hotela poročiti šele, ko so v ameriški zvezni državi Kalifornija poroke omogočili tudi istospolnim parom.

Par, ki je skupaj od leta 2007, ima sicer dve hčerki: Lincoln je konec marca dopolnila tri leta, Delta pa je decembra upihnila prvo svečko. Kristen je prerpričana, da je Dax najboljši oče - tudi zaradi napak, ki jih je storil v preteklosti: "Čudovit oče je. Ve, kaj so prave vrednote, saj je bil mnogo, mnogo let zasvojen, nato pa se mu je uspelo izvleči in je zdaj že 11, 12 let trezen. Zato se zaveda, kaj je storil in kako blizu temu, da bi izgubil vse, je bil."