Foto:
Foto:

Med "osumljenimi" so Ben Affleck, George Clooney in Jim Carrey. Ko so se pojavila ugibanja, ali je to mogoče zvezdnik filma Starsky and Hutch, Owen Wilson, je ta to takoj zanikal. Povedal je, da je igralec, ki ni presenečen, ko se zagleda na naslovnici kakšne pomembne revije, ko gre nakupovat. Dodal je, da je mogoče igralka, zagotovo pa to ni Donald Trump. Psevdonim opazovalca je Rance.

Ta je dal tudi intervju, vendar pa je tako zase kot za spraševalca odprl spletni poštni predal, ki se ga ne da povezati z nikomer. Trdi, da mu je hollywoodsko življenje všeč, saj se lahko nedolžna rojstnodnevna zabava sprevrne v vroč zmenek z domino. Teme, o katerih piše, se vrtijo okoli zabav, izbire projektov, načinov dela v Hollywoodu in njegovega navdušenja nad seksom.

Zaradi tetovaže, ki jo ima nekdanji spremljevalec Jennifer Lopez, Ben Affleck, so ga mediji začeli povezovati s temi spletnimi zapiski, vendar pa on tega ni niti potrdil niti zanikal.

Eden izmed bralcev je raziskal termin Captain Hoof, ki se pojavlja v zapiskih. Odkril je, da se za njimi skriva moški iz San Francisca, ki je delal v oglaševalski agenciji in imel nekoč spletno stran s podobnim imenom, domnevno posvečeno izmišljenemu konju. Potrditve še ni bilo, Ranceu pa se zdi, da vsa ta vročica okoli ugibanja, kdo on v resnici je, odvrača pozornost od njegovih zapiskov.