Foto:
Foto:
Nasmejani Pierce ob lepotici Nieves Alvarez.

Novinarska konferenca je bila v graščini v Miamiju, ki je v lasti bajno bogatega Donalda Trumpa, zaročenega s Slovenko Melanijo Knaus. Predelana je v ekskluziven klub, v katerem člani letno plačajo 200.000 dolarjev članarine.

Tako manekenka kot igralec sta bila s to novo izkušnjo izredno zadovoljna in se veselita mogočega sodelovanja v prihodnje. Oglas je postavljen v domače okolje, kjer se Brosnan trudi s pripravljanjem slavnostne večerje in tega, kar bi uspešni večerji sledilo.

Za povabljenko je izbral le najboljše - kaviar, ostrige, po grlu pa bo tekla omenjena penina. Vendar pa se Brosnan pokaže za moško nespretnega in dve steklenici dragocene pijače razbije. V tem trenutku se na prizorišču prikaže spektakularna Nieves, ki svojega izbranca preseneti z darilom - steklenico mehurčkaste pijače, ki jo Irec z veseljem sprejme.

Oglasi za omenjeno penino so v Španiji dobili že kultni status, saj vsako leto izberejo svetovno znane osebnosti, ki za veliko denarja posnamejo oglas. Ta se po španskih televizijah vrti samo med božičnimi in novoletnimi prazniki, vendar pa zaradi dogajanja okoli priprave vzbudi toliko zanimanja, da podjetje v medijih dobi tudi veliko brezplačne reklame.