Film je že zdaj pritegnil pozornost številnih iz naše regije, ki nestrpno pričakujejo premiero nadaljevanja filmske uspešnice z naslovom The Hitman's Wife Bodyguard, da bi videli, na kakšen način je režiser Patrick Huges umestil njihova mesta v hollywoodsko uspešnico.

Prva dama filma, Salma Hayek, je na Instagramu delila fotografijo iz Rovinja, kjer je preživela veliko noč. Na snemanju jo je obiskal tudi njen mož, francoski poslovnež François-Henri Pinault, skupaj sta obiskala istrsko otočje Brione.

Medtem je Samuel L. Jackson obiskal Benetke in Pulj.

Pred dnevi se je hollywoodska ekipa preselila tudi v Trst, kjer so na več lokacijah posneli drzne prizore avtomobilskega zasledovanja. Med prizorišči je tudi idiličen grad Miramare, od koder je fotografijo delil prav Samuel, pa tudi osrednji tržaški Trg zedinjene Italije. Film bodo snemali tudi v Zagrebu.

Med filmsko ekipo so tudi Morgan Freeman, Antonio Banderas in Ryan Reynolds.

Gre za nadaljevanje filma The Hitman’s Bodyguard (Krij mi hrbet) iz leta 2017. V filmu Krij mi hrbet Jackson igra poklicnega morilca Dariusa Kincaida, njegovo ženo Sonio igra Hayekova. Par se znajde v težavah in se po pomoč obrne na telesnega stražarja in nekdanjega Cijinega agenta Michaela Brycea (Reynolds).

Zvezdniška zasedba v Trstu