Z ženo Susan imata tri hčerke. Foto: Reuters
Z ženo Susan imata tri hčerke. Foto: Reuters

"Čeprav gre za resno bolezen, imam srečo, saj imam ob sebi odlično ekipo zdravnikov in moji obeti so dobri. Začenjam zdravljenje in sproti vas bom obveščal o svojem napredku," je zapisal.

Zvezdnik, ki je med drugim znan po svoji vlogi v filmu Veliki Lebowski, je dodal, da je hvaležen tudi za vso podporo družine in prijateljev, hkrati pa je trenutek izkoristil tudi za to, da je svoje sledilce opomnil, naj ne pozabijo oddati svojega glasu na prihajajočih predsedniških volitvah. "Hvala vam za vse dobre želje. Dokler imam še vašo pozornost, prosim, ne pozabite na volitve – ker smo v vsem tem vsi skupaj."

Igralec svoje diagnoze ni natančno definiral, ločimo pa dva glavna tipa te bolezni: Hodgkinov in Ne-Hodgkinov limfom.

Ob strani mu stojijo tudi igralski kolegi

Bridges je sicer del igralske zasedbe v prihajajoči televizijski seriji The Old Man. Celotna ekipa se je na njegovo diagnozo odzvala v skupni izjavi in zapisala: "Naše misli so v tem zahtevnem času z Jeffom in njegovo družino, imajo našo ljubezen in podporo. Želimo mu varno in popolno okrevanje, in kot Jeff vedno pravi: V vsem tem smo vsi skupaj."

Zvezdnik je že 43 let poročen s Susan Bridges in pred kratkim je za People dejal, da je skrivnost tako dolgega uspešnega zakona predvsem spoštovanje drug drugega. "Precej različna sva, in namesto da bi pustila, da naju to ločuje, sva na to ponosna."

Par ima tudi tri hčerke: 39-letno Isabelle, 37-letno Jessico in 35-letno Hayley ter dva vnuka.