Paris Jackson na filmskem gala dogodku v Losangeleškem okrožnem muzeju umetnosti v začetku lanskega novembra. Foto: AP
Paris Jackson na filmskem gala dogodku v Losangeleškem okrožnem muzeju umetnosti v začetku lanskega novembra. Foto: AP

Kot so povedali viri blizu zvezdnice, ki se ukvarja z igro, petjem in manekenstvom, se je "po letu delovnih obveznosti, zaradi katerih je obšla svet, odločila, da potrebuje premor". Baje upa, da se bo z zdravljenja vrnila "ponovno oživljena in pripravljena na nove razburljive projekte, ki jo čakajo".

Paris je že pred časom odkrito spregovorila o svojem boju z depresijo in tesnobo, leta 2013, ko je imela komaj 15 let, se je znašla v bolnišnici po poskusu samomora, leta 2017 pa je v pogovoru za Rolling Stone povedala, da si je življenje pred tem skušala vzeti že večkrat. Poleg drugih duševnih težav jo je doletela tudi spolna zloraba v najstniških letih, njen napadalec je bi bil starejši "popoln tujec", je razkrila takrat. Veliko stisko so ji povzročali tudi spletni nadlegovalci.

Julija lani je hči Jacksona in negovalke Debbie Rowe, ki naj bi ime dobila po kraju, kjer je bila spočeta, ima pa še starejšega brata Princa in mlajšega Blanketa, povedala, da jo privlačijo tako moški kot ženske, a se ne želi "predalčkati" v nobeno kategorijo, zato se ne opredeljuje kot biseksualka, ampak kot nekdo, ki preprosto "ljubi ljudi zaradi ljudi".

Povezovali so jo z bobnarjem in manekenom Michaelom Snoddyjem, pa tudi z manekenko Caro Delevingne.